Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Online

Aura Take It Of Micellás Víz

Hozzáadva 2016.07.25.by

wishes

A micellás víz alaposan megtisztítja az arcbőrt, gyorsan és hatékonyan eltávolítja az összes szennyeződést és a smink nyomait. Öblítést nem igényel. Rózsa, aloe vera, kamilla kivonatos. Nagyon kellemes az illata. Vattakorongra téve nem szívódik be, nem oszlik el azonnal, mint a legtöbb tonik vagy tisztító víz, ezért nagyon hatékonyan lehet vele ápolni, tisztítani a bőrt.

Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

Utoljára szerkesztve: 2019.04.14. 17:21 - 2017.03.22. 20:45

2017.márc.22.Tetszett a leírás,az alapján választottam.Elsőre bejött,remélem a továbbiakban is jó lesz nem úgy,mint az argános Paese,amitől kipirosodtam anno.UpdateNagyon megszerettem,nagyon jól ápolja,tisztítja a bőrt, még az illata sem zavaró, sőt nagyon finom,nagy sajnálatomra már nem lehet ott rendelni,ahol korábban,nem tudom miért, és Szerbia felé nem járok,így nem tudom hol vehetnék belőle.

2017.01.26. 11:05

Karácsonyra kaptam, nagyon szeretem. Sokszor tonik helyett használom. Imádom, nem feszül a bőröm tőle, szemre is nyugodtan lehet tenni.

2016.11.30. 12:30

Szépen eltávolítja a sminket, nem irritálja a szemem. Minimális illata van, nem zavaró. Nem csak tisztítja, hanem frissíti is a bőröm. Sokkal jobb, mint a nagy márkás sminklemosók, amiket idáig használtam.

2016.11.29. 12:45

Nekem bevàlt.Tisztít, gyorsan leszedi a sminkem és úgy érzem hidratàl is. Nem csípi a szemet, nem ragacsos. Örülök, hogy rátaláltam!