Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Aura Wing It Up Sensitive Eyeliner

2.5
Hozzáadva 2017.09.10.by

anonymous

Folyékony tus érzékeny, allergiás szemekre, vékony vonal meghúzására.

• A legérzékenyebb szemre is használható, kontaktlencsét viselők számára is. Szemészeti vizsgálatok igazolják a biztonságát.
  • Textúrája rugalmas, és szinte 1 perc alatt megszárad, ennek köszönhetően nincs a bőrön szétfolyás. Intenzív fekete színe van.
  • Hosszan tart, nem maszatolódik, ugyanakkor langyos vízzel kíméletesen és gyorsan eltávolítható. Teljes átázás után szinte egyben lejön.
  • Nagyon vékony és puha az applikátora, extra vékony vonal húzható vele. Vastag tusvonal húzására nehezen alkalmazható.

2021.01.06. 13:00

Két alkalom után írok véleményt. Egyszer régen kipróbáltam ennek a sima, fekete tubusos tesóját is, és nem nyűgözött le. Évek óta hű társam a Golden Rose ecsetes szemhéjtusa, viszont valamit megváltoztathattak rajta, mert mostanában nem annyira tartós, lekopik a wing a nap folyamán, pedig nem zsírosodik a bőröm, hogy feloldja a sminket. Ezt kipróbáltam a boltban, mielőtt megvettem, és lerobbanthatatlan volt komolyan. :D Viszont ahogy az alattam levő írja, tényleg csak úgy, ha egy csíkot húz az ember lánya, mert a szememen, ahol több apró mozdulatból áll a folyamat, könnyen eltűnik egy-egy rész. Szempillaspirálozásnál például sikerült felszednem egy jó fél centit a lineromból, utólag pedig elég nehéz javítani az ilyesmit, hacsak nem akarjuk összetapasztani a pilláinkat.Megjegyezném még, hogy kezdőknek semmiképpen sem ajánlanám, mert nem nagyon lehet korrigálgatni száradás után, márpedig gyorsan szárad. Az ecset egyébként nagyon jó.Nagyon szeretem az Aurát, de szemhéjtusok terén van még hova fejlődni... Nem veszem újra.

2019.02.09. 06:44

Kiprobaltam a marka mind harom tus termékét.Ez igazából tetszett.Csak macerás.A lenyeg hogy mindig csak egy reteget szabad felvinni az ecsettel mert kulonben maszatolodik.Szoval huzol egy vekony vonalat es így megallja a helyet.Amint tobbet raksz,maszatolodik de ugy hogy ragad mint a ragogumi.Nyaron tobbszor megszivtam vele.Negativum meg hogy mikor lemosom(tenyleg lejon vízzel) a vattakorongon nincs semmi,de a tus sincs mar a szememen:D Wtf?Aztan a kovetkezo napokban jott a tus de darabokban,talaltam az arcomon a pillam kozott es ragados myulis kormos volt így eltavolitani is nehez volt.Na de pozitivat is:ha csak egy vekony vonalat akarsz es nem kanikulaba.Akkor gyonyoruen ott marad.Eltavolitasnal ha ugyes vagy ,egy mozdulattal leszedheted mint egy matricat.(de nekem mindig jonnek darabkak ket nap mulva is:/)Színe inkabb matt es fenyes kozott,de nagyon szep,felvinni is konnyu az ecsettel,nem irrital,szep osszetevok.