Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Csilluska
Intenzív kezelés makacs bőrhibák, késői akne és akne hegek ellen.
2020.03.21. 21:45
Kb. egy evvel ezelott kezdtem el hasznalni a mikor mennyire aknes borom miatt ( a Cleanance csalad tobbi tagjaval egyutt).Azt nem mondanam, hogy csodakat muvel, de segit a gyulladast enyhiteni.A krem allaga konnyed, sargas szinu, egy kis mennyiseg is eleg belole (egy pumpanyi), jol fed es gyorsan beszivodik. Bar kinyomva sarga, az arcon eloszlatva mar nyoma sincs a sargas szinnek. Csakis este hasznalom, es inkabb olyankor, amikor a szokasosnal tobb pattanasom van.Amit eszrevettem, hogy masnapra a borom kevesbe zsiros es joval puhabb, simabb a felszine, mint altalaban. Talan a porusaim is kisebbek. Mindig jol erzi magat a borom ezutan a krem utan. Engem nem szarit, nem irrital.Magan az akne-probleman nagyot nem valtoztatott, de ettol meg javit az osszkepen. :)Ugyhogy osszessegeben nem egy rossz termek szerintem.
2016.11.25. 14:18
Tegnap vettem és este arctisztítás és tonizálás után be is vetettem. Hát, első használatra nagyon kellemes meglepetést okozott. A színe kinyomva sárgás sűrűbb lotion, felkenéskor konkrétan siklik a bőrőn (kevés kell belőle, szemkörnyéket kihagyom) és ami picit meglepett, hogy beszívódásig narancssárga beütése lett az arcon. Miután hamar beszívódott ez már nem látszik. Jót vigyorogtam rajta, répa fejem lett. :D Iszonyú puha lesz tőle az arcom azonnal, reggel is azzal ébredtem és sokkal nyugodtabb bőrképpel. Ami még különleges élmény volt, hogy reggelre nem lett zsíros film a bőrömön tőle, nem tiltakozott/védekezett ellene. Sok blogon ódákat zengnek róla. Pattanás utáni regenerációra és megelőzésre/eltömődésre hajlamos pórusokra vettem, nagyon kíváncsi leszek a hosszabb távú hatására. Minden este fogom használni, mert régebb óta használok retinolos szérumokat így nem félek az irritációtól. Egy weboldalon láttam, hogy elméletileg 0,1%-ban tartalmaz retinal(dehyde)t. Később jövök updattel, egyelőre 5*
2016.11.16. 20:36
Lehet, hogy az elődje picit jobb volt, megis ez a szupersztàr a pati-kencéim között. Vízhiányos, azonban az igen kèsei pubertàs jeleit mutató bőröm van, elég bosszantó... Tetszik, hogy pumpàs. Amikor hasznalom, sokkal kevesebb a gyulladás. Ennyi. Ezt masik kence így nem tudja.
2016.07.28. 21:30
A "sima" Triacneal klasszisokkal jobb. Igazság szerint őt is szeretném, de az én zsírosodásra hajlamos bőröm az esti használat után reggelre tocsog, ami nem éppen öröm. Azért értékelem közepesre, mert az én rozáceás bőrömre egyébként teljesen jó volna. Nincsenek göbjeim és fellángolásaim, illetve a retinal jótékony hatásait ugyanúgy hozza, mint az elődje.
2016.05.04. 19:49
A másik triacneal totál hiánycikk már az iparfümérián is :(Én a retinal miatt használom, ennek hatásáról nem lehet nyilatkozni, csak évek múltán. :)Állagra jól kenhető, könnyen beszívódik, és bár van benne illatanyag, nálam ez nem kizáró ok, vagyis az lenne, csak nem ilyen jellegű terméknél.
2016.04.06. 08:48
Még tavaly november elején kezdtem el használni, miután kipróbáltam pár Paula's Choice AHA és BHA mintát, amiktöl csak egyre rosszabb állapotba került az arcom. Elötte használtam az Uriage Hyséac K18-at, amit szintén újra bevetettem nappalra, éjszakára pedig az Avènét, hogy rendbe hozzam a böröm. Így (mindegyik) kitartott 3 hónapig, úgyhogy így kiszámolva nem került sokba. A hatást tekintve nem csodaszer, mert habár két hónap után egész szép lett az arcböröm, utána valahogy megszünt a hatása, és (nem vészesen, de) elkezdett romlani a böröm állapota. Lehet, hogy hozzászokott a krémhez? Nem tudom, mindenesetre egyelöre nem vettem újra. Azért megadok neki 4 csillagot, mert egy darabig segített, és enyhébben pattanásos börüeknek jó lehet.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.