Dezodorok

Aveo Deo Roll-On Lotus Ohne

4.6
Hozzáadva 2016.07.12.by

Villango

Alkohol és Alusó mentes golyó dezodor, 24 órás védelemmel, lótusz illattal.

2021.06.15. 09:04

Szeretem, jó kis minimál INCI-s deo, meleg időben egyszer napközben újrakenem. Semmi panaszt nem okoz, nagyon jó az ár-érték aránya, jó szívvel ajánlom.

2018.09.20. 12:49

Szerintem a létező legolcsóbb alumínium- és alkoholmentes dezodor. Nagyon sokat kipróbáltam már, de mindig visszatérek hozzá, mert nagyon finom az illata és egyáltalán nem zavaró, ha egész nap ezt érzem.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.23. 22:22 - 2018.07.04. 16:19

325 ft-ért vettem én is. A csomagolása már máshogy néz ki,de még mindig ugyanazok az összetevői. Pozitívuma: Nagyon jó az illata! Az összetevői is viszonylag "szépek" (azért csak viszonylag,mert kevés infó található meg róluk). Epilálás után is bátran merem használni, mert nem okozott semmi bajt. Negatívuma: nekem sajnos nagyon nem tartós.

2017.11.04. 20:11

Szuper az illata, és tetszik benne hogy alumíniummentes. Bőrbarát, a szagokat nagyon jól elfedi, de inkább több rétegben érdemes fevinni és naponta többször használni. A hatása nekem egy erős közepes, izzadok ugyan, de azért van olyan jó mint egy drágább. Meglepően jól teljesít ahhoz képest hogy alu- és alkoholmentes, és az ára is kedvező. Meg vagyok elégedve vele.

2017.09.01. 09:13

Ugyanazt tudja,mint egy nagyobb nevű társa...többször átkenendő a felület napi szinten. :-)

2017.06.07. 18:23

325 Ft, és tud annyit, mint a drágább deók. Megéri az árát. A kánikulában nyilván újra kell kenni. Kellemes virágillata van.