chococat
2016.11.22. 19:00
Nem gondoltam sose hogy egy folyékony szappanért lehet rajongani, de ez most megtörtént. Isteni illata van, igazi orgona illat!!! Nem túl híg, nem túl sűrű, egy pumpálásnyi bőven elég, és ami nálam csodaszámba megy, hogy nem szárít! Maximálisan tisztít, és még a színe is nagyon fancy ☺ Tuti újra veszem az év bármelyik évszakában!
2015.11.30. 20:34
Már egy hete használom, jöttem agyondicsérni! Mint az óvodában anyáknapi műsor előtt....imádom ezt az illatot <3
2015.02.01. 21:33
Többször újravettem, nagyon szeretem. Jó illata van, kellemes az állaga, nem túl híg, jól habzik.
2015.01.29. 15:17
Nagyon jó, sokáig érezhető illata van, nagyon jól hidratál. + szép a színe ;) 5*