Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
juccjucc
Különösen ápolja és gyümölcsös habbal kényezteti kezeit.Bőrbarát lipideket tartalmaz, pH bőrsemleges.
2015.05.30. 14:00
Az árához képest egy elég jó terméket kapunk.Ami nekem a legfontosabb nem szárít, kellemesen habzik. És kellemes az illata.Ami kicsit zavaró az az adagolója. Nem elég masszív. Miután elfogott és vettem hozzá utántöltőt, akkor már néha küzdenem kellett az adagolójával. Olyan érzésem volt, hogy ha még egyet nyomok letöröm a fejét. Viszont ez a termék értékéből nem von le. Veszek egy szappan adagolót és a szappannal feltöltöm! :)
2014.11.07. 09:51
Azt az elején leszögezem, hogy nem szeretem, ha a szappan, amit használok, illatos. Az illatmentes szappanok a barátaim, most mégis ár alapján (és kíváncsiságból) egy Aveo szappant szerettem volna kipróbálni. Lehet, hogy nem ez a barackos volt a legjobb döntés xD Elsőre megállapítottam, hogy nagyon erős barackillata van, egész tetszett, de nem sokkal később a kellemes illat átváltott valami kellemetlen "utóillatba". Szerencsére mindennapos használat mellett veszít az intenzitásából, és/vagy hozzászoktam, de annyira most már nem zavar. Mindenesetre nem venném újra, nem nekem találták ki :D
2014.04.05. 20:26
Nagyon szeretem az illatát, ajándékba kaptam, de szerintem fogok venni magamnak is ha elfogy, mert nem tudok betelni vele!
2013.11.29. 17:30
Én is imádom az illatát, még fél óra múlva is érződik. Most először használom ezt a terméket, de valószínűleg hosszú távon is kitartok mellette.
2013.01.23. 21:12
Imádom az illatát, utántöltőben is szinte mindig ezt veszem. Nekem tökéletes barack illat. Az én kezeimet nem szárítja, jól habzik, 1 pumpányi elég is. Kicsit nyúlós, de ár-érték arányban nekem megfelel:)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.