Szappanok

1 vélemény
Hozzáadva 2021.07.05.by

Loona

100 g

A növényi olaj szappant  hagyományos módon, kazánban főzve állítják elő és enyhe formázást követően napi használatra alkalmas. A krémes hab kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek. Bőrtípussal való összeférhetősége bőrgyógyászatilag tesztelt.

Növényi alapú tenzidekkel. Újrahasznosítható csomagolású, biológiailag lebomló termék.

2021.07.09. 17:46

Az első próbálkozásom az Aveo szappanjaival, általános fürdőszobai kézmosásra használom úgy másfél-két hónapja, és nem tudok rá rosszat mondani. Nagyon olcsó, szimpatikus, hogy csak papírdobozba van csomagolva, így a csomagolása teljes mértékben újrahasznosítható, ami pedig nekem még fontos szempont, hogy nem tartalmaz állati eredetű összetevőt. Az állagát kifejezetten szeretem, nem kőkemény, nem olyan érzés, mintha egy darab műanyagot hengergetnék a kezemben, hanem valamivel puhább, de nem szétfoszlósan, éppen csak annyira, hogy elég legyen két hengergetés, és már elég hab is lett a kezemen a kézmosáshoz, viszont nem hagy nehezen lemosható, krémes réteget - szerintem ilyen jó állagú szappannal még nem találkoztam! A bőrömet a mostanihoz képest hűvösebb időben sem szárította, de kíváncsi leszek, télen hogy teljesít majd. 2-3 napra tusfürdő helyett is kipróbáltam, ennyi idő alatt a testemen sem szárított vagy okozott gondot, nem ült ki fehér rétegként a körömágyaimra, de a szappanoknál általános "tapadós" érzetet hagyta lemosás után, amit én zuhanyzásnál nem igazán szeretek, ezért mindig visszatérek a tusfürdőkhöz.Az egyetlen, amit nem tartok kiemelkedőnek benne, és ami miatt nem lett 100%-os a szerelem, az az illata - azaz inkább annak a hiánya. Pont az illat miatt választottam, de az igaziból alig van neki, használat közben közvetlenül megszagolva érződik csak egy kicsi. Az öt csillagot ettől még megkapja, viszont ha elfogy, újravásárlás helyett először valószínűleg a márka más szappanjait fogom kipróbálni.