zonga
Az adaptogén hatású, növényi alapú kivonatok képesek kiegyensúlyozni a menopauza során kialakuló bőrproblémákat. Az arcpermet azonnal hűsít és fokozhatja a bőr nedvességtartalmát. Azonnal hűsít és fokozhatja a bőr nedvességtartalmát akár 83%-kal.
2022.08.23. 14:04
Kettőt már elhasználtam belőle, azért összetételben nem tökéletes, de szerencsére csak jó véleménnyel vagyok róla. Arckrém alá használtam főként egy plusz lépésnek, cél az a volt, hogy amikor nagyon ég az arcom vagy meg kell nyugtatni akkor ezt fújtam rá, arra teljesen jó volt, hűsítő hatását nem a szó szerinti fordításban ,de éreztem. Kellemes volt a használata. Újra vettem, de csak azért mert a tagoknak volt pontgyűjtőben pár száz forintért. Teljes áron egyáltalán nem vettem volna meg, ahhoz a kiszerelés kevés, kár ,hogy nincs mondjuk 100ml-s kiszerelésben.
2021.03.24. 07:35
Egyelőre csak a mintát vettem meg, de biztosan meg fogom vásárolni a normál kiszerelésű terméket is. Nagyon kellemes illata van, jól felfrissíti, hidratálja a bőröm. Enyhe hűsítő hatása van. Amennyiben sok krém van az arcomon és ráfújom a permetet, könnyebben felszívódik utána.