Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
anonymous
Dús hatásúnak mutatja a frizurát, tartást kölcsönözve a hajtöveknek.
2015.01.09. 14:22
Eleinte nekem nagyon bevált, látványosan dúsította a hajam. Ezen fellelkesülve rendeltem még egy üveggel, de a hajam hozzászokott, és már semmit nem dúsít, csak zsírosít.
2014.01.08. 19:41
Abszolút semmi hatása nem volt, azon kívül, hogy hamarabb zsírosodott a hajam.
2014.01.07. 18:56
Ezt is karira kaptam ajándékba a dúsító Advance sampon mellé. A sampon egész jó, de ez nekem nem vált be. Nem dúsít, nem hidratál, semmi különöset nem csinál. Hiába fújkálom a hajamra, olyan, mintha nem is lenne.
2013.11.20. 11:19
Vastagszálú, lószőr típusú hajamnál tökéletesen bevált. Kifejezetten a fufrum formázásához használok hajtőemelőt. Nem ragad, az illata elmegy, és elég hosszan tart ha rásegítek egy kis lakkal. Sos esetben újravenném.
2013.10.06. 15:55
Tipikus Advance Techniques illata van, ami nem rossz. A hatása viszont nem sokminden. Hajmosás után befújom vele hajamat, nem sokkal, nehogy zsírosítsa vagy valami. Egy picit dúsabb száradás után a hajam, de többet vártam tőle. Ha legközelebb dúsító terméket keresek, nem ezt választom.
2013.07.19. 16:08
Még akció keretében vettem régen, de még így akciósan is pénzkidobásnak számít! Hajmosás után használtam a félhosszú hajamra és olyan lett a hajam, mintha zsíros lett volna. Jó gondoltam adok neki még 1 esélyt, lehet hogy én rontottam el, hogy sokat tettem a hajamra. De nem! Jónéhányszór adtam neki esélyt de csak zsíros hatást kelltett. Szerintem ez a spray csak rövidhajúaknak hatásos.