Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
agi.greendaygirl
Öblítést nem igénylő hajdúsító spray kollagénnel.
A frizura dúsabb hatást kelt. Segít megemelni a hajszálakat a tövüknél. A collagen komplex a hajszálak rostjain keresztül behatolva teszi a hajszálak átmérőjét vastagabbá, így keltve dúsabb hatást a frizurának.
Száraz és nedves hajra is fújható.
2018.05.07. 10:28
Nekem bejött! Dús és egészséges hajam ban, de szeretlem ezt mégjobban feltúrbózni, és szuperül elértem ezzel s kis termékkel amit akartam! Én száraz hajamon alkalmaztam hajtőre és hajhosszra egyaránt! Először vártam míg megszárad utána fésültem ki az enyhén összetapadt hajat! És nekem abszolut dúsabb lett a végeredmény, valamint nagyszerű tartást és összeszedetséget kölcsönzött a hajamnak! Az illata kellemes, meglepő, hogy egyaltalan nem fullasztó! Kiszerelése és ára nagyon baráti! Kipróbálok más termékeket is, de csak ajánlani tudom, bár csodát nem tesz, de érdemes kiptóbálni!
2018.03.25. 16:07
Csak azért rendeltem meg mert 400 Ft volt gondoltam az illata miatt úgyis elfújkálom. Meglepően jó döntés volt!Azok táborát erősítem akik vizes hajtőre fújják,elfésülik és szárítják. A fenekemig érő hajam eddig mindig lapos volt de úgy gondoltam,hogy a súlya miatt ez ilyen hosszú hajnál normális. Nos ez a termék amitől nem vártam szinte semmit, megcáfolta ezt! Mióta használom elég heti egyszer hajat mosnom és hajmosásig tart a dúsító hatása! Eddig max pár percig volt ilyen frissen mosva lefelé hajolva szárítva. Nagyon elégedett vagyok mert olyan"problémákat" is orvosolt,amivel már nem is próbálkoztam mert semmi nem hozott eredményt. Plusz észrevétel,hogy a göndörítés is tartósabb ezzel a "pakolással".😊 Szuper!
2018.01.22. 11:34
Télen próbáltam ki. Száraz hajon kifésülő sprayként kiváló, de dúsító hatás nem vehető észre. Fejbőrt nyugtatja, hosszabb használat után a hajat erősíti.
2016.06.26. 16:22
Nekem sokat segített. Nyílván csodákra nem képes, de hajmosás után úgy 2 napig kitart a hatása, legalábbis nálam. Már harmadszorra vettem újra.:)
2016.03.28. 18:22
Lehet, hogy valamit rosszul csináltam, de eddig sok hasznát nem vettem. Sajnos. :/
Utoljára szerkesztve: 2016.02.11. 02:02 - 2016.02.11. 02:00
A tanácsadom tanácsára megrendeltem, hogy ettől majd dúsabb lesz a hajam stb. Nagyon zsírosította a hajam, borzasztóan szárította is. Próbáltam vizes hajon is, nekem nem vált be sehogy se.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.