Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Cu2tka-baba
Erősíti a hajat.
2013.01.11. 12:56
Csalódás volt ez a termék,mert nem folyadékra számítottam.El sem használtam.Akinek kifésülésre kell,annak jó lehet.
2012.09.21. 19:16
Még csak néhányszor próbáltam, eddig bevált, könnyen fésülhető a hajam mondjuk strandolás után is, praktikus, hogy nem kell kiöblíteni, percekig vizes fejjel várni, hogy leteljen a hatóidő, mint más balzsamoknál. Kicsit viszont mintha hamarabb zsírosodna tőle.
Utoljára szerkesztve: 2012.07.24. 19:23 - 2012.07.16. 17:49
Megtörtént az első bevetés, igaz így nem tudok még hosszú távú tapasztalat alapján véleményezni de elsődlegesen is van pár észrevételem. Először is az illata olyan mint a kék silan öblítőnek:D Nem tudtam miért olyan ismerős, de aztán megszagoltam a frissen mosott törölközőt és stimmelt az illat. Hatását tekintve nagyon puha lett tőle a hajam , puhább mint a gliss kur hasonló termékétől. Hosszú távon is remélem bizonyít és tartós megoldást nyújt a sprőd hajamra. Egyenlőre 5*update: eltelt majdnem 10 nap és nem csalódtam továbbra sem. A hajam annyira száraz a festéstől és egy béna próbálkozástól a dauerrel hogy ránézni is fájt... Most ki lehet fésülni és hajmosás után nem lesz egyszerre smirgliérzetű. Szép a tartása és nem is hullik ki annyi mint korábban. ( nem maroknyi csak pár szál) Nagyon megvagyok elégedve, de az adagolója már nem olyan szép permetszerűen spriccel hanem mint egy vízipisztoly ezt sajnálom.