Hajápolók

3.9
Hozzáadva 2023.05.31.by

kacsork

• Segít megőrizni hajad nedvességtartalmát,
  • Használatával egyszerűbbé válik a hajformázás.
  • Hidratáló összetevőket tartalmaz;
  • Mikro-védőréteget hoz létre a hajon.

2024.09.16. 09:37

Évek óta mindig visszatérek ehhez a hővédőhöz. Az illatát imádom és könnyen kifésülhető lesz tőle a hajam.

2024.07.19. 22:41

Imádom, évek óta használom és nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve. Az illata is kellemes, nem ragad, könnyen fésülhető a hajam, nincs eltöredezve és elégve vagy leégetve a hajam. 13 évesen kezdtem el használni, akkor hajszárítót és hajvasalót használtam. Pár éve gőzölős hajvasalóra váltottam és csak ritkán szárítok rá hajszárítóval. (Tudom-tudom nem szabadna minden nap hajat vasalnom) Így kijelenthetem, hogy szuper termék és teszi a dolgát.

2024.02.22. 08:56

Hosszú évek óta használom már ezt a hővédőt - nem hagy ragacsos érzést a hajon, kellemes az illata, könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. A hővédő hatásáról nem tudok beszámolni, szerintem hozza azt, amit egy ilyen terméktől elvárunk. Nyílván nem csodaszer, de a használata valamilyen szinten biztosan véd a hőtől származó károsodás ellen.

2024.01.24. 21:08

Hajszárítás előtt használom,nagyon kedvelem az illatát is, de a fodrász is megdicsérte a hajam állapotát ( Ultimate shine szérummal együtt használom).

2023.04.15. 22:20

Minden hajmosás után, szárítás előtt használom, könnyen fésülhetővé teszi a hajam és remélem valami hővédő hatása is van. Az illatát nagyon szeretem, évtizede használom ezeket a cuccokat az Avontól, ha néha nem jutok hozzá, kipróbálok valamit a drogériákból, de aztán mindig visszatérek ezekhez, pedig amúgy már semmilyen avon terméket nem használok... de ezek nagyon jók.

2021.09.21. 06:48

Minden hajvasalás, göndörítéskor használom, nagyon szeretem. Az illata is jó, már sokszor újra vásároltam.