Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Avon Anew Clean Mindennapi Arcradír Minden Bőrtípusra

3.3
Hozzáadva 2017.02.05.by

Honeyhair

Több, mint szimpla radír. Gyengéden hámlasztja a bőrt, eltávolítja a vízálló sminket, javítja a bőr tónusát és textúráját.

Minden bőrtípusra, reggelente és esténként.

2017.11.02. 06:09

Egy nagyon átlagos arcradír. Nekem kicsit gyenge a hatása, bár ha valaki tényleg minden nap használja, akkor ez nem feltétlenül baj. Nem egy rossz termék, de semmi extra. Kíméletes, nem irritál, de én inkább a kicsit intenzívebb arcradírokat preferálom.

2017.10.23. 10:24

Az ára jó, puha lesz utána a bőröm, de nagyon csípi a szemem a lemosáskor. Az illata kellemes, de a rosaceás bőrűek kerüljék a parfüm és adalékai miatt.

2016.09.02. 07:44

Túl nagyok a radírozó szemcsék és arányaiban keveset tartalmaz, így karcolja a bőrömet. Az illata diszkrét és finom. Mindennapi használatra nem hiszem hogy szeretné az arc bőre, továbbá lehet hogy egyéni érzékenység, de lemosáskor nagyon csípi a szememet az a minimális maradékmennyiség, ami vízzel belejut. Nekem sajnos nem vált be.

2016.08.18. 06:23

Mindennapi radírozáshoz én túl erősnek találom a szemcséit. Az illata viszont finom, tiszta. Arra mindenképp figyelni kell, hogy nagyon alaposan leöblítsük, mert ha nem teszem, akkor brutálisan csípi a szememet a maradéka.

2016.08.10. 13:02

Nem rossz, gyengéd arcradír, valószínűleg tényleg minden bőrtípusra megfelel. Első használat után nem ájultam el tőle, úgyhogy egyelőre 4-es, aztán majd update-elek.

2016.07.12. 17:08

Nap mint nap kemény tesztnek vetem alá az arctisztítóimat, mert esténként a smink, az izzadság és a városi por elegyével kell hatékonyan megküzdeniük. Ez az új Avon termék szépen állja a próbát. Krémesebb állagú, mint az Anew Cleanse arctisztító gél, de vízzel nagyon jól felhabosítható, és a tisztító hatás szerintem tökéletes. A kis gyöngyök radírozó hatása napi szinten épp elegendő. Az illata ugyanaz a finom, tiszta szappanillat, amit ebben a termékcsaládban annyira szeretek. Viszont épp a hatékony tisztítás miatt elengedhetetlen utána az azonnali és bőséges hidratálás. Nekem tetszik ez a termék, ajánlom!