Avon

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   10 ml, 30 ml és 50 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Avon.hu-n megnézem

A krémet feltöltötte: ami2015, az összetevőket feltöltötte: tothdetty22, Módosítva: 2023. február 17.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   10 ml, 30 ml és 50 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Parfümök
Vedd meg online: Avon.hu,

Illatjegyek: fekete szeder, pézsma, ámbra

VÁSÁROLD MEG

Ár: -- , Eladó: Avon.hu
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:házhozszállítás, csomagautomaták és csomagátadópontok
Ár: -- , Eladó: Avon.hu
Avon parfümök
Ár: 3000 , Eladó: pink2010
Állapot: újak, Helyszín: Erdőtelek, fizetés: postán maradó

Tiria

Lovemakeup

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. október 11.

Nagyon szeretem ezt a parfümöt, az én bőrömön szerencsére tartós és nem annyira édes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. október 11.

Szaffie

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2023. október 11.

Nagyon finom illatú, de egy parfümnél elég fontos szempont hogy tartós legyen..ez max 1 órát bír

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. október 11.

fimend

2023. október 9.

Nekem ez a kedvenc illat, és tartós is. Ha ez van rajtam, mindig megdicsérnek(:

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. október 9.

Nekem ez a kedvenc illat, és tartós is. Ha ez van rajtam, mindig megdicsérnek(:

CandyShimmer

2023. szeptember 13.

Teljesen mű illat. Szintetikus vanília. Viszont erőteljes és tartós. Nem értem mit szeretnek benne.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 13.

Anett429

2023. augusztus 3.

Mindennapi használatra tökéletes, nőies, finom és modern illat. Nem tömény és nem is émelyítő. Az ára is kedvező, viszont nem igazán tartós az illata.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. augusztus 3.

dottya

Bőrprobléma: Bőröregedés
2023. július 24.

Nekem nagyon hasonlít a Cloudra. Ugyanazt a típusú szintetikus édességet érzem benne. Ha egymás mellett szagolom a kettőt, akkor a Cloudban kivehető a krémes kókuszdió, amíg az Attraction flörtösebb, gyümölcsösebb. Azonban, ha csak megérzem valakin az utcán/boltban/valamilyen rendezvényen/stb. akkor nem tudom megkülönböztetni őket.
Nevetségesen olcsó ahhoz képest, hogy milyen kellmes illat. Nem tolakodó, édes, nőies és modern. Ruhán nagyon tartós, sajnos a bőrömön már kevésbé, néhány órát bír maximum. A szilázsa közepes, inkább bőrközeli, viszont a Cloudnál rajtam jobban teljesít.

Ami miatt lepontozom és ami miatt nem fogom nagy kiszerelésben megvenni: gyakorlatilag bárhová megyek, mindenhol ezt érzem. Nem csodálkozom, a Cloud nagyon népszerű, sokan viselik, ez pedig nagyon hasonló és nagyon megfizethető, ezért ezt is sokan használják. Viszont az eredmény az, hogy gyakorlatilag nem tudom úgy elhagyni a házat, hogy ne érezném meg valakin ezt az illatot. Ilyesmi általában nem szokta befolyásolni a parfümválasztásomat, még örülni is szoktam, hogyha hordok egy parfümöt és valaki máson megérzem, mert arra gondolok dejó, hasonló az ízlésünk. De az már egy kicsit sok, hogy minden alkalommal, amikor elhagyom a házat ezt érzem valakin.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. július 24.

abksb

Bőrtípus: Zsíros
2023. június 5.

Update: azóta többször újravettem, ez lett a kedvenc illatom, minden időben fújom, nagyon illik hozzám. A tartóssága is jobb, talán változtattak rajta valamit. Megkapja az öt csillagot. :)

Karácsonyra választottam magamnak ezt a parfümöt, miután egy tízmillist már elhasználtam belőle. Nagyon finom, nőies, édeskés, de mégsem émelyítő és tolakodó parfüm. Napközben egyszer frissíteni szoktam, és a testápolóját is használom, azzal tartósabb az illat, mert azért nem tart ki estig. Jól jártam vele (és férjnek is bejön). :) Kár, hogy nem lehet fél csillagot adni, mert maga az illat telitalálat, csak az a fránya tartósság...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. június 5.

Csacskamacska13

2023. május 2.

a kedvenc parfümöm eddig. nagyon szeretem és meg szokták dícsérni, hogy illik is hozzám. nem orrfacsaró, de lehet érezni. egy nagyon picivel lehetne tartósabb mondjuk

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. május 2.

keserud

2023. április 4.

Már a második üveggel használom, az első üveg kb 2 évig megvolt, néha-nèha használtam, mert azt hittem nem az én illatom, pedig dehogynem!! Mára már imádom!! Nagyon tartós, nem émelyítő, nem is édes, rajtam inkább bogyós gyümölcsös, mellette mély, füstös, krémes. Olyasmi, mint egy joghurtos erdei gyümölcsös süti. Olcsó, tartós és finom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. április 4.

eeeee

2023. március 11.

Ezt a parfümöt is szeretem az Avontól, édes, nőies, karakteres, közepesen tartós illat. Szívesen használom akár hétköznapi illatként munkába, de egy vacsorára is megállja a helyét hangulatomtól függően.

Update: Nagyon szeretem, nem tudom megunni, bár nem csak ezt az illatot használom folyamatosan, de mindig előkerül és mindig ugyanannyira szeretem. Karakteres parfüm és tartós is. Nálam jobban teljesít, mint sok márkás és jóval drágább parfüm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. március 11.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Alcohol Denat.
Fényvédők: Benzyl Salicylate
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Lyral, Linalool

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Színtelen, illékony olaj, mely többek között a lime, citrom és narancs illóolajában található meg. Erős, édes illata van. Illatanyagként használt a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Mesterséges illatanyag. Potenciális allergén, mely az ekcémás betegek 2-3%-nál okoz allergiás reakciókat. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás).

Az egyik leggyakrabban használt illat(osító) anyag, melyet jellemzően levendulából vonnak ki. A levendulaolaj egyik fő összetevője, de rengeteg más természetes olajban és kozmetikai termékben (így péládul a parfümök többsége tartalmazza) is találkozhatunk vele. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.