Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
ami2015
Illatjegyek: fekete szeder, pézsma, ámbra
Utoljára szerkesztve: 2025.04.13. 13:55 - 2025.04.13. 13:53
Már szerintem háromszor vettem újra, mindennapokra egyik kedvencem, de sajnos nem túl tartós. Kicsit tucat illatnak mondanám, igazán semmi különös nincs benne. Ár érték arányban teljesen jó. Mindig akcióban vettem úgy megéri.
2025.04.13. 09:43
Egyik legjobb parfüm. Barátnőmmel már többször vettük újra. Tartós és kellemes illatú.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.12. 16:41 - 2025.03.12. 16:40
Se veled, se nélküled kapcsolatom van az Attraction parfümmel, korábban ajándékba kaptam egy kisebb kiszerelést, amiből még mindig van, de megvettem a nagyobb kiszerelését is, egyrészt mert 3000 ft-ért jutottam hozzá, másrészt valamiért a párom imádja rajtam, és érdekes módon ez az a parfümöm, amire eddig a legtöbb dicséretet kaptam, csakis ezért kap 5 csillagot. Nekem egyáltalán nem a kedvencem, egy idő után már zavaró az édessége, így mindig inkább hidegebb időben használom, illetve alkalmakra. Sajnos a környezetemben nem egy egyedi illat, meg én alapból nem szeretem az Avon parfümjeit, az én orromnak szinte mind egyformák. Baromi tartós, levakarhatatlan, ruhákon még a mosás után is érzem, mindenhova beférkőzik, és nem hajlandó elillanni.
2025.02.08. 23:40
10 éves illat, akkor nem szerettem, most 31 évesen kedvencem lett a téli időszakban. :) Viszonylag tartós parfüm kellemes, édeskés illattal. Elvileg az 50 ml-s változat a legtartósabb a kiszerelések közül.
2024.12.12. 17:11
Kellemes illatú , nagyon szeretem , de nem túl tartós . Ár - érték arányban legjobb illat.
2024.07.11. 12:09
Nagyon nagy kedvencem volt régebb. Majd lehet visszatérek hozzá. Nekem inkább téli illat. Édes de mégis van benne valami turpisság. Nem nyuvasztó illat szerintem.