Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Saphira
Környezettudatos, vegán hidratáló krém, koncentrált hatóanyag tartalmú, allergológiailag és klinikailag tesztelt termék. Cink-oxiddal, 100% növényi eredetű glicerinnel, titán-dioxiddal (ásványi fényvédő), desztillált rózsakivonattal. Természetes eredetű ásványi anyagokkal mattítja bőrödet és óvja a naptól.
2022.06.24. 09:08
Mai nappal fogyott el, és tavasszal bontottam meg valamikor, de erre az időszakra pont elég is volt, bár lehet télen már kevés lenne. Mikor először kibontottam nem rémített meg, hogy milyen sűrűnek tűnik, de lehet hogy kellett volna...Ahogy kentem fel olyan volt mintha naptejet tennék az arcomra, ráadásul ha véletlenül sikerült belekenni a szemöldökömbe, ott hagyott egy fehér réteget alatta, mivel nem szívódott fel rendesen, úgyhogy vártam hogy elfogyjon. Ettől függetlenül az arcom szerette, nem okozott pattanásokat, nem volt telenyomva parfümmel. Nem rossz arckrém ettől függetlenül, viszont inkább most másmilyent vettem kipróbálni.
2021.04.23. 10:06
Miután az éjszakai párja nekem nagyon bevált beszereztem a nappalit is. Szerencsére ugyanolyan jó tapasztalataim vannak vele. Felvitel után persze fehér, de teljesen jól beszívódik nekem pár perc után, nagyon jól hidratál. Az arcom nagyon kedveli ezt a termékcsaládot, így biztosan újra is veszem.
2021.03.10. 22:19
Csíp. Ennek van illata. Nehéz zsíros krém, kell 5-10 perc, míg beszívódik. A fényvédő miatt fehér az arcom, amíg nem szívódik be. Utána meg tocsog a zsírtól, muszáj púderezni és nem is hidratál valami jól.
2020.11.10. 11:55
Nagy csalódás volt, ami nem tetszik benne az, hogy nagyon kifehéríti az arcomat, így én nappalra nem is tudom használni.
2020.10.26. 19:14
Nagyon érzékeny a bőröm, s kipróbáltam, mi veszteni valóm lehet, kellett valami a régi, megszűnt krémem helyett. Vegyes, kombinált és szuperérzékeny a bőröm. Az arctisztítójával kezdtem, utána a nappali krémmel folytattam a nyomozást,mit tud ennyiért ez a "csodakrém". Nos, 2 hét után megváltozott a bőröm, a kitágult pórusok szemmel láthatóan összementek, sima, egyenletes lett az egész arcom. Az éjszakai gélt is megvettem, nem bántam meg. Ára nem túl kedvező, de a hatása miatt maradok ennél a termékcsaládnál.
2020.04.09. 06:25
Elsőre kicsit megijedtem a testesebb állagától plusz a fehér arcom látványától, de pár másodperc múlva semmi nyoma nem volt csak egy szép matt felületet kaptam. Egyáltalán nem érezni semmilyen réteget az arcomon és nem is ragad. Tökéletesen azonosul a bőrömmel. Újra veszem!