Lábápolók

Avon Foot Works Kettős Hatású, Hámlasztó és Hidratáló Krém

4.5
Hozzáadva 2017.01.06.by

henifekete

Szalicilsavval segít a száraz és durva bőr hámlasztásában, shea vajat tartalmazó gazdag formulája révén pedig puha és intenzív hidratált érzést ad lábaidnak.

• hámlasztja száraz, érdes bőrt
  • intenzív hidratálást biztosít
  • puhává teszi lábaid

Utoljára szerkesztve: 2019.07.20. 16:49 - 2019.05.14. 10:07

Nekem bevált. Hámlaszt, hidratál és puhít. Ebben BHA hámlasztó van (és elég hátul) nem annyira jó mint a intenzív lábpuhító Foot Works krém. Zsírosabb is, tehát nehezebben szívódik be. Ár-érték arányban is rosszabb. De azért szupi krém!!!

2018.12.03. 23:16

Szó-szó.. jó zsíros, de az én lábam nem szívja be. Szilikonzoknit húzok egész éjjelre, de nem tapasztaltam semmi külös változást. Egy kicsit puhult, ahol kellett, könnyebb volt a reszelés, de nem veszem újra.

2018.12.02. 22:40

Már több tubussal elhasználtunk belőle, mivel a párom is ezt használja. Jól teszi a dolgát és kiadós. Az adagolással vigyázni kell, mert nagyon olajos, ezért egyszerre nagyon-nagyon kis mennyiséggel kezdem a kenegetést és szükség esetén nyomok még egy kicsit. Mondjuk a nagyon kemény csúnyaságokkal tényleg nem sokat tud kezdeni, de szerintem azokkal a szikén/reszelőn kívül semmi sem.

2018.05.20. 05:04

Többféle ķéppen szoktam használni ezt a krémet. Bekentem vele a talpam, majd vártam egy kicsit és utána kezdtem el reszelni. Illetve lábáztatás után is raktam rá, éjszakára valamint reggel bekentem vele a lábam, vártam egy kicsit és zoknit vettem. Elég jól bevállt, hozza amit ígér, puha lesz tőle a lábam! Mondjuk a nagyon kemény bőrkeményedéssel nem tud mit kezdeni, de ez nem a krém hibája, nyilván ezeket másképp kell kezelni! Nem használom mindennap, így azért kitart egy darabig.

2018.05.19. 08:40

Nekem is bevált, szeretem használni. Egy bajom van: a kiszerelése.

2018.04.28. 17:46

Úgy látom, valóbannem jönnek ki az lábaim az Avon-os lábápolókkal... :( Semmi extra hatása nincs, azon kívül, hogy vmi gusztustalanül olajos az állaga, büdös, és mivel 50 ml-es, hááát...nem biztos, hogy megvenném hetentem akkor sem, ha szuper lenne...