Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   1449 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   10 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: reka196911, Módosítva: 2016. április 29.

Kiszerelés:   10 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

24 árnyalatban kapható.

Tiria

Adec56

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. április 20.

UPDATE: Bocsika most látom ez a gel finish, és most a gel shine lakkot gyártja az Avon ... de azt meg nem találom krémmánián, úgyhogy némileg eltévedt a véleményem, de ha valaki erre téved és elolvassa, tudja csatolni, hogy akkor én a gel shine lakkra gondoltam! :D

Gél lakkoztattam eddig a körmeimet, de jelen helyzetben nem járok manikűröshöz, így magamnak álltam neki rendbe tenni a körmeimet. Rengeteget nézelődtem milyen lakkot lenne érdemes venni, végül az Avon termékeire esett a választásom, régen is használtam Avonos lakkokat, plusz előnye volt az is, hogy elég sokféle árnyalatban érhetők el. Itt találtam meg azokat a színeket, amiket kerestem. Némi bénázás és röpke 2 óra után végre készen lettem... kiestem a gyakorlatból. Tettem alá erősítő lakkot is, majd 2 rétegben vittem fel a színeket, és ez tökéletes fedést adott! A végén pedig szintén Avonos fedőlakkot tettem rá. Azt kell, hogy mondjam elégedett vagyok. Természetesen nem lesz olyan tartós, mint amit megszoktam a gél lakknál, de eddig remekül kitart. Kertészkedtem vele, palántáztam.. persze kesztyűben főleg, de nem mindent csináltam kesztyűben. Sütöttem sütit, dagasztottam be kiflit, elmosogattam egy halom edényt, és éppenhogy egy helyen jött le, a végénél. 5 napja mindezen tevékenységek mellett is remekül kitart. Úgyhogy én elégedett vagyok vele :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 20.

Fiorentina

Korcsoport: >54
2019. június 30.

Most éppen a körömlakkok átválogatását végzem, és azt gondoltam, hogy megérdemel néhány sort az Avon is, ami valamiért kimaradt az eddigi véleményezésből.
Anno volt egy Avon-os kolléganőm, ő szállította a katalógust, és a megrendelés is "házhoz jött". Emlékszem, hogy a körömlakkok nagyon szép színekben és kellemes kiszerelésben pompáztak.
P809 Fabulous volt a választottam, egy sötét pinkes-pirosas árnyalat, nagyon szerettem a színét. Tartóssága jó volt, akár egy drogériás lakké.
Beírtam a kódját a checkfresh-be - bizony 4 éves már, úgyhogy nincs mese, mennie kell. Viszont vettem a bátorságot, kipróbáltam és - minőségromlást nem tapasztaltam! Távozóban is sikerült meglepnie...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2019. június 30.

angyalka1225

2018. június 17.

Ha csak azt a fehéres-rózsaszínes árnyalatot ismerném belőle,egy csillagot adnék,mivel 3 rétegben se tudta szépen befedni a körmöm a nagylábujjamon. A Very berry viszont szép és viszonylag tartós is,ezért kap 3-at. Nem kár érte,hogy már nem gyártják.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. június 17.

ErikaErika2

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport:  -
2017. november 26.

Egyik kedvenc lakkom. Sotet kek, grafit szurke, bordo es fukszia szin van belole szepen fed, gyorsan szarad es tartos. Raadasul akciosan vettem, de a teljes arat is megeri.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. november 26.

postareb

2017. november 23.

Én a fehér színű lakkot választottam, ebből 2-3 réteget kell felvinni, hogy szépen mutasson, viszont elég tartós. Szeretem ezt a terméket, de szerintem a képességéhez mérten drága, ezért három csillagot adok.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. november 23.

Kence123

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. augusztus 15.

A kedvenc avonos lakkjaim:) A very berry és a parfait pink árnyalat van meg.Egy rétegben is szépen fed,viszonylag tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. augusztus 15.

BlackVelvet

2017. augusztus 11.

A lábamon használom, két réteg kell belőle, a gél fedővel 2 hetet szépen bír. Én szeretem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. augusztus 11.

zdoreebaba

2017. július 31.

Emlékszem 2-3 éve mennyire befuttatott körömlakkok voltak ezek a gél hatású szépségek! Nekem egy árnyalatban tetszett meg, ami a Sheer Love névre hallgat. Ez egy baba rózsaszín árnyalat, amit általában a francia manikűrhöz szoktak használni. Egyszerűen szerelem volt első látásra. Egy rétegben nem sok látszódott belőle, de két rétegben el tudtuk vele érni a kívánt színt. Nagyon szép volt, de a tartóssága nem jött be, a kezeimen mindössze 4 napot bírt ki. A lábaimon más volt a helyzet, azokon simán bírta 1-2 hónapig is. Alegjobban azért szerettem, mert könnyű a felvitele, gyorsan megszáradt és a lábkörmökön csodásan mutat. Nekem sajnos a kezeimen nem tartós a sok mosogatás, kézmosás miatt, de ez egyéni problémám. Szerettem. Kár hogy már nincs ez a lakk!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 31.

liliana26

Bőrtípus: Zsíros
2017. július 22.

Ajándékba kaptam egy pink színűt és szerintem egész jó. Vagy legalábbis a Color trendnél sokkal jobb. Könnyű felvinni, viszont 2 réteg minimum kell. Száradása és tartóssága közepes. 2-3 napig bírja a körmeimen korrigálás nélkül.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. július 22.

Elyana

2017. július 15.

Gyenge szín, két rétegben tud csak fedni. Gyakran buborékos. Ajándékba kaptam, nem adnék ki pénzt érte.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 15.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Isopropyl Alcohol
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891, Yellow 5 Lake / CI 19140, Red 7 / CI 15850, Black 2 / CI 77266, Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510, Ci 15880, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Manganese Violet / CI 77742, Aluminum Powder / CI 77000, Ultramarines

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Szintetikus polimer. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gél- és filmképző összetevő, vagyis csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

Foszforsav. A kozmetikumokban pH stabilizáló anyagként használatos összetevő.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.

Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.