Sminkek arcra

Avon Luxe Alapozó SPF20

3.7
Hozzáadva 2021.03.01.by

agi.greendaygirl

Fehér zafír kivonattal. Hidratáló, ragyogó formula, melyultrakönnyű érzést nyújt. Hagyja lélegezni a bőrt és segít tökéletes külsőt kölcsönözni az arcnak. Nem tömíti el a pórusokat, 20as fényvédő faktort tartalmaz.

5 árnyalatban kapható

2023.07.14. 16:29

Csomosodik, rosszul fed. Koszos hatású. Abszolút csalódás.

2022.10.14. 21:11

A legvilágosabb árnyalatot választottam, amikor megrendeltem és azt kell, hogy mondjam, jó választás volt. Könnyű eldolgozni kézzel és szivaccsal is, a fedése is szép. De zsíros bőröm van, így hiába a primer, a púder és végül a sminkfixáló, az orromról így is elmozdul egy idő után és átfényesedik. Ezért adok neki csak négy csillagot.

2020.09.21. 11:39

Nagyon szeretem ezt az alapozót. Az illata nem túl intenzív, egyáltalán nem tolakodó, ugyanakkor igen kellemes. Nekem normál bőröm van, ezért nem kifejezetten én vagyok az a csoport,akinek ezt ajánlják. Ha az információim nem csalnak, akkor inkább száraz bőrűek számára lett kifejlesztve. Ettől eltekintve gyakran nyúlok ezért az alapozóért. A fedése pont tökéletes, bár nekem nincs sok hiba az arcbőrömön, de szép egyenletes ennek a terméknek a finishe. Púderrel fixálva elég sokáig fennmarad, bár egy egész napot nem bír ki teljesen. Az alapozó maga fényes, de én mattító púderrel pont a megfelelő hatást tudom elérni nála, amikor már épp nem fénylik át a bőr, de azért marad egy természetes kinézete. A felkenése egyszerű, szépen eloszlatható, éppen ezért kb. ezer évig elég lesz. Nekem úgy tűnik, hogy alapozó szivaccsal a legkönnyebb eldolgozni. Vízbázisú, ezáltal könnyed, szépen lélegzik alatta a bőröm. Örülök, hogy rátaláltam, valószínű, ha elfogy ismét meg fogom venni.

2020.06.15. 01:35

Jó a fedése.Viszont.... Nem ajánlom zsíros bőrűeknek. Pár óra elteltével nagyon átfényesedik, hiába bármilyen púder. Kár érte, mert nagyon jó kis termék lenne.

2019.11.15. 09:33

Szerintem sem igaz, hogy már nem gyártják. A mostani katalógusban is láttam. Egy ideje szinte mindennap használom, nemsokára el is fogy. Talán ez lesz az első alapozó, amit teljesen elhasználok.Először mintát rendeltem, két árnyalatot, abból az egyik pont jó volt, így rendeltem meg nagyban is.Könnyű eldolgozni, a fedése közepes. Valóban kicsit nehezen szárad,de ez nem akkora probléma. Púderrel fixálom, amit pár óra elteltével ismételni kell. De ez sem az alapozó hibája, hiszen nem egy matt hatású alapozó. Az illata kellemes, tetszik benne a 20-as fényvédő. Már megvettem az utódját, mert szeretnék mást is kipróbálni. De még lehet újra veszem, amíg kapható,mert bevált.

2019.11.04. 07:11

Ez a kedvenc alapozóm. Évek óta használom. Néha veszek mellé Rimmelt, esetleg Maybelline-t, de egyik sem ér a nyomába. Az illata isteni, gyönyörű, egyenletes bőrszínt ad. Egy púderrel érdemes fixálni, de szerintem minden alapozót kell. Egyébként még gyártják, nem hiszem, hogy beszüntetnék, de ha így is lenne, tuti betáraznék belőle😀. Az ára is elfogadható.