Avon

Ár:   1899 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Avon.hu-n megnézem

A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, az összetevőket feltöltötte: gigi, Módosítva: 2021. március 1.

Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Sminkek arcra
Vedd meg online: Avon.hu,

Fehér zafír kivonattal. Hidratáló, ragyogó formula, melyultrakönnyű érzést nyújt. Hagyja lélegezni a bőrt és segít tökéletes külsőt kölcsönözni az arcnak. Nem tömíti el a pórusokat, 20as fényvédő faktort tartalmaz.

5 árnyalatban kapható

VÁSÁROLD MEG

Ár: -- , Eladó: Avon.hu
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:házhozszállítás, csomagautomaták és csomagátadópontok

Tiria

L.Petra

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. július 14.

Csomosodik, rosszul fed. Koszos hatású. Abszolút csalódás.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. július 14.

Csomosodik, rosszul fed. Koszos hatású. Abszolút csalódás.

Csutak

2022. október 14.

A legvilágosabb árnyalatot választottam, amikor megrendeltem és azt kell, hogy mondjam, jó választás volt. Könnyű eldolgozni kézzel és szivaccsal is, a fedése is szép. De zsíros bőröm van, így hiába a primer, a púder és végül a sminkfixáló, az orromról így is elmozdul egy idő után és átfényesedik. Ezért adok neki csak négy csillagot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. október 14.

cuppoyjka

Bőrtípus:  -
2020. szeptember 21.

Nagyon szeretem ezt az alapozót. Az illata nem túl intenzív, egyáltalán nem tolakodó, ugyanakkor igen kellemes. Nekem normál bőröm van, ezért nem kifejezetten én vagyok az a csoport,akinek ezt ajánlják. Ha az információim nem csalnak, akkor inkább száraz bőrűek számára lett kifejlesztve. Ettől eltekintve gyakran nyúlok ezért az alapozóért. A fedése pont tökéletes, bár nekem nincs sok hiba az arcbőrömön, de szép egyenletes ennek a terméknek a finishe. Púderrel fixálva elég sokáig fennmarad, bár egy egész napot nem bír ki teljesen. Az alapozó maga fényes, de én mattító púderrel pont a megfelelő hatást tudom elérni nála, amikor már épp nem fénylik át a bőr, de azért marad egy természetes kinézete. A felkenése egyszerű, szépen eloszlatható, éppen ezért kb. ezer évig elég lesz. Nekem úgy tűnik, hogy alapozó szivaccsal a legkönnyebb eldolgozni. Vízbázisú, ezáltal könnyed, szépen lélegzik alatta a bőröm. Örülök, hogy rátaláltam, valószínű, ha elfogy ismét meg fogom venni.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 21.

Elphlane

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. június 15.

Jó a fedése.
Viszont.... Nem ajánlom zsíros bőrűeknek. Pár óra elteltével nagyon átfényesedik, hiába bármilyen púder.
Kár érte, mert nagyon jó kis termék lenne.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. június 15.

Jó a fedése.
Kár érte, mert nagyon jó kis termék lenne.

Puszedli83

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2019. november 15.

Szerintem sem igaz, hogy már nem gyártják. A mostani katalógusban is láttam. Egy ideje szinte mindennap használom, nemsokára el is fogy. Talán ez lesz az első alapozó, amit teljesen elhasználok.
Először mintát rendeltem, két árnyalatot, abból az egyik pont jó volt, így rendeltem meg nagyban is.
Könnyű eldolgozni, a fedése közepes. Valóban kicsit nehezen szárad,de ez nem akkora probléma. Púderrel fixálom, amit pár óra elteltével ismételni kell. De ez sem az alapozó hibája, hiszen nem egy matt hatású alapozó. Az illata kellemes, tetszik benne a 20-as fényvédő. Már megvettem az utódját, mert szeretnék mást is kipróbálni. De még lehet újra veszem, amíg kapható,mert bevált.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. november 15.

zsuzsanna84

Bőrtípus:  -
2019. november 4.

Ez a kedvenc alapozóm. Évek óta használom. Néha veszek mellé Rimmelt, esetleg Maybelline-t, de egyik sem ér a nyomába. Az illata isteni, gyönyörű, egyenletes bőrszínt ad. Egy púderrel érdemes fixálni, de szerintem minden alapozót kell. Egyébként még gyártják, nem hiszem, hogy beszüntetnék, de ha így is lenne, tuti betáraznék belőle😀. Az ára is elfogadható.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. november 4.

hellonelly

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. január 5.

Először utáltam, aztán most újra elővettem, és nem is olyan rossz. Az illata nagyon kellemes, a fedése közepes, de nincsenek különösebb bőrhibáim. Nehezen szárad, az elején picit ragacsosnak érzem, de utána semmi gond nincs vele. Nyx mattító primerrel használom, igy nagyon tartós és egyáltalán nem fénylik tőle a bőröm, pedig nagyon sok alapozótól nap végén a homlokom olyan, mint egy diszkógömb.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 5.

HDorina

Bőrtípus: Zsíros
2018. november 16.

Jól fed, kellemes az illata. Bár az én zsíros típusú bőrömet nem mattítja eléggé, könnyen zsírosodik alatta. Nude árnyalatban választottam és még így is olyan mintha porcelán bőröm lenne az arcomon, annyira világos a testemhez képest, képen viszont nem volt ekkora a különbség. Jó pont, hogy van benne fényvédő.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 16.

Bodzs

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. november 10.

Még anyukám adta nekem, mert nem igazán passzolt a bőre állagához, így én tettem egy próbát vele. Picit fényes (dewy) finishe van, de lehet ellensúlyozni egy leheletnyi púderrel. Én beauty blenderrel szoktam felvinni, szerintem azzal lehet a legszebben eldolgozni, picit soká szárad, de legalább szépen bele lehet dolgozni a bőrbe. Néha egy világosabb korrektorból szoktam hozzákeverni és azzal lesz számomra tökéletes a fedése. Alapból én közepes fedésűnek mondanám. Eléggé tartós, összességében 4 csillagot kap, mert a vékony bőröm homlokráncaiba be tud ülni nyáron. Plusz néha, ahogy párolog, csípi a szemem az első fél percben.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 10.

Kremcica

2018. szeptember 21.

Update: Elmúlt a szerelem. Rájöttem hogy a kombinált bőrömre jobb a mattító vagy ahhoz hasonló alapozó ez túl sok. Másrészt egy év után nem használtam el és észrevehetően oxidálódott üvegen belül így a színe már nem passzol.

Hosszas alapozó utáni keresgélés után végre megtaláltam a nekem valót! Végre találtam olyan árnyalatot ami jó a bőrszínemhez, a legtöbb esetben túl sárga színűek még a jónak mondott alapozók árnyalatai is. Az üvege elegáns, illata finom, fedese közepes. Nem fényesít, nekem nem is foltosodik, nincs maszk hatása, híg-krémes nem sűrű se túl híg. Catrice korrektor, Avon magix áttetsző-fehér púderrel fixalom és kész a csodaszép babaarc. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 21.

Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol, Aluminum Hydroxide, Trifluoromethyl C1-4 Alkyl Dimethicone

Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják  sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.

Glycerin h 0 0

Szilikon féle, mely a dimethicone-nál szárazabb utóérzetet hagy maga után. A többi szilikonhoz hasonlóan bőr- és hajkondícionáló anyag. Habzásgátló tulajdonsága is van, vagyis megakadályozza, hogy a krém habozzon ha rázzák.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (280-320 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Az összetevő nem túl stabil, vagyis UV-fény hatására veszít fényvédő hatékonyságából. Az octinoxate lebomlása megakadályozható más fényvédők segítségével (pl. Trinosorb M-mel). Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy ösztrogén jellegű hatása lehet (különösen gyermekekben és terhes nőkben), és hogy elősegítheti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. Kisebb koncentrációban nem fényvédőkben is használják segédanyagként, hogy védjék a krémeket az UV-sugárzás okozta károktól. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt.

Részletesebb információ a smartskincare-en.

Un. Dimethicone Copolyol, ami egy általános kifejezés  a dimethiconból (szilikon féle) és polyoxyethyleneből / polyoxypropyleneből előállított polimerekre. A PEG-10 Dimethicone bőr- és hajkondícionáló anyagkénet használt a bőr- ás hajápoló termékekben.

Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő.  A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano).  (forrás)

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

Tartósítószerként használatos gomba- és baktériumölő hatása miatt. Formaldehidet bocsát ki magából.

Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.

Selyempor. Ajakrúzsok, alapozók, púder, fürdõadalékok, samponok összetevője. Finomra őrölt selyem. Ajánlott. (forrás: dr. Rózsa Sándor: Testápoló kislexikon)

A CosIng szerint sűrítőanyag, bőrsimító, bőr és hajkondícionáló, valamint a haj összetapadását gátló adalék.

Hexyl alkohol és laurinsav észtere (sav és alkohol kémai reakciójával keletkező vegyület), melyet bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.

A CosIng besorolás szerint felületaktív anyag és emulgeálószer.

Növényi alapú emulgeálószer, mely a kozmetikumokban lehetővé teszi a víz és olaj elegyedését.

A Methicone egy szilikon alapú polimer, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antisztatizáló, emolliens és bőrkondícionáló hatású összetevő. A truthinaging szerint az összetevő segít megakadályozni, hogy az izzadság és az olaj átjöjjön alatta, ezáltal segít meghosszabbítani a sminkek tartósságát.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.