Sminkek arcra

4.3
Hozzáadva 2015.06.04.by

NC

5 g

Lehelletkönnyű viselet, sugárzó ragyogást és egy csipetnyi üde színt ad az arcnak.

2 árnyalatban kapható: Couture Rose és Show Stopping Pink

2020.05.11. 11:29

Gyonyoru, csodalatos szin, szuper hasznalni!!! Es ezt mondom ugy ,hogy ezen kivul hasznaltam a Nars luxus pirositoit, na az kb semmi ehhez kepest!

2018.07.23. 13:19

Óvatosan kell vele bánni, de ha elég gyengéd vonásokkal dolgozok, az eredmény kellemes, üde, pirospozsgás arcszín. Nagyon szeretem, lassan 2 éve használom napi szinten és szerintem nem is fogyott belőle :) Maga a tok hatalmas, de ez a nagy, jó minőségű tükör miatt megbocsátható.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.24. 15:56 - 2017.10.24. 15:54

Kellemesen fényes, nem túl erős szín. Én nagyon szeretem hétköznapokra az egyszerűsége miatt.

2015.11.12. 13:46

Show stopping pink árnyalatban birtoklom, és nagyon szeretem. Nem feltűnő élénkségű, pont ezért ideális a letisztult sminkhez. Apró csillámos de ízlésesen. Nekem bevállt, mert nem lehet túladagolni, és emiatt nem kelt "műhegyilevegő" hatást. Feldobja az összhatást. Nagyon szép a csomagolása, sokáig elég.

2015.07.10. 18:38

Végre találtam egy barackos, rózsaszínes pirosítót, amitől nem leszek olyan, mint egy bohóc és nem kenődik el! A Couture Rose árnyalat van meg belőle. Tartós, visszafogott, jó minőségű termék nappali sminkhez, esztétikus csomagolásban.

2015.05.11. 04:17

Szeretem ezt a pirosítót. Nekem a Couture Rose árnyalatban van meg. Picit barackos, lágy szín. Egészen tartós, rajtam kibír 5-6 órát. Hétköznapokra tökéletes!