Körömlakkok, lemosók

Avon Mark Szaténfényű Matt Körömlakk

3.9
Hozzáadva 2017.09.10.by

anonymous

Szaténfényű, matt hatású tartós körömlakk

2022.09.27. 16:49

Gyorsan szárad, könnyű felvinni, tartós, szép a színe is. Én teljesen megvagyok vele elégedve, nagy kedvencem ez a fajta körömlakk.

2021.05.08. 22:40

Gyorsan szárad (ami nagyon nagy plusz pont) és még a színe is nagyon szép. Elég akár 1 réteg is ahhoz, hogy nagyon szépen mutasson. Alap- és fedőlakkal több napig is bírja gond nélkül. Imádom!

2019.06.19. 10:06

Gyorsan szárad és szép a színe. Túl sokat nem bír ki a körmökön, de egynek jó volt. Két réteg ebből is kell! Ára nem vészes.

2019.06.04. 12:22

Nekem a sötétkék Mystical Mermaid árnyalat van meg, a színe és száradás után a matt-szatén hatása is nagyon szép. Egy rétegben is elég jól fed, ráadásul viszonylag gyorsan is szárad. Ugyanakkor nem tartós, 2-3 nap után elkezd rohamos ütemben lepattogni, szépen lemosni pedig egyszerűen lehetetlen, kékes árnyalatú marad utána a körmöm és a körömágyam is. :( A 4 csillagot csak a gyönyörű színe miatt kapja...

2019.01.28. 17:28

A színe szép, de a tartóssága az borzalmas, nekem már aznap elkezdett kopni amikor kikentem vele, a 2. napon már le kellett szednem mert annyira ocsmányul kopott le a körmömről, hogy arra szavakat nem találok..Nem fogom újra venni, egyszerűen nem éri meg.

2019.01.11. 21:41

Matt hatású de nem szatén fényű. A száradással elveszik a fénye.