Testradírok

Avon Naturals Joghurt Testradír

3.9
Hozzáadva 2016.04.25.by

Emci

Segít bőrödet puhává és ragyogóvá tenni. Préselt gyümölcsmagokkal, valamint E- és C-vitaminnal.

• préselt gyümölcsmagokkal, valamint E- és C-vitaminnal
  • segít bőrödet puhává és ragyogóvá tenni
  • könnyedén leöblíthető

Utoljára szerkesztve: 2022.01.11. 22:49 - 2022.01.11. 14:09

Szett részeként vásároltam nem mostanában, de csak nem akartam annyira felbontani, mert nem tartom sokra ezeket a termékeket. Aztán tavaly nyáron felbontottam 1 közepes mértékű napégés és hámlás után. Nem mondhatnám, hogy sokat segített, de a semminél jobb volt. Aztán most télen pokoli száraz a kezem, az ujjbegyeimen apró felszakadozások vannak, amik ugyan nem véres sebek, csak 10/10-es skálán ki vannak száradva, érdesek is, kellemetlen az egész. Aztán gondoltam kipróbálom ezt rá, hátha segít és erre a célra alkalmazva kitűnő eredményt értem el! Napok óta finom puha a kezem és mintha megfiatalodott volna, esténként elég csak bekrémezni a szokásos kézfinomítómmal, aztán alvás. Pedig már egy kisebb paraffinos gépet akartam rendelni itthoni használatra, de szerencsére nem lett újabb fölösleges tárgy itthonra. Ez tökéletesen megoldotta a problémám, terveim szerint télen mindenképp fogom alkalmazni legalább 1,5 hetente.🙏

2021.10.30. 18:36

Az egyik kedvenc testradirom. Kellemes az illata és tényleg puhává teszi a bőrt.

2021.07.16. 03:18

Tetszik a krém állaga, tetszenek a szemcsék, jó a termék illata.Szépen ellátja a dolgát, használat után nagyon puha tapinású a bőröm.Teljesen megfelelő ár-érték arányú radír.

2021.05.06. 04:29

Nálam nagyrészt bevált, radírozott valamennyit, igaz nincs olyan nagy szemcséje. Az illata is tetszik, de tényleg hamar elillan. Ha valaki megkérdezné ajánlom-e, én azt mondom hogy ennyi pénzért jobbat is lehet találni a drogériákban.

2021.04.27. 10:38

Már alig vártam hogy kipróbáljam. Többször illatoztam, szaglásztam a testápolót és megtetszett az illata. Ez a joghurtos testradír nagyon halovány. Nagyot csalódtam a termékben. silány minőség, alig radíroz, és az illatát se éreztem fél óra múlva se.

2021.01.30. 18:18

A legjobb testradír amit eddig használtam és szuper finom illata van.