Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
lipstick
2015.08.12. 05:58
A szívem szakad meg érte, hogy már nem gyártják. :( Ez volt a nagy kedvencem, mióta kivonták a forgalmazásból, minden évben sikerül 1-2 üveggel találnom valahol az interneten és mindent megteszek érte, hogy megkapjam, de sajnos lassan az internet is kifogy belőle lassan. Akinek van fölösleg, irjon üzenetet, szivesen átveszem tőle. :)
2015.02.07. 14:17
Egyébként számomra is kellemes, édes, de nem émelyítő, csak egyszerűen annyira tele vagyok illatokkal és minden egyéb hasonló termékkel, hogy lassan nem férek el a polcon, ezért szelektálni kell :)
2014.10.18. 20:10
Már egy ideje állt a szekrényemben ez a testpermet, de mostanában kaptam rá igazán. Szeretem az ehhez hasonló édes illatokat, szóval az mindig is tetszett, csak eddig ritkán használtam. Testpermethez képest nekem viszonylag tartós is, több óra után is érzem az illatát magamon.
2014.02.20. 18:44
Nyárra egynek elmegy, én kb 3-at pusztítottam el belőle. Szerettem:)
2014.02.07. 21:23
Sziasztok! Látom ez a testpermet kapott hideget is, meleget is! :) Én imádom és mindenhol keresem. Ha valaki megszabadulna tőle, szivesen megvenném! :) Üdv.