Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
HubertusB
Vitamindús arcolaj, mely táplálja és nyugtatja a bőröd, enyhíti a bőrpírt.
2025.03.25. 20:10
Extra hidratálásként és arcmasszázshoz vagy gua sha használatához teljesen megfelel. Mindennapi használata túlságosan eltömíti a pórusokat.
2022.09.19. 20:03
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen Avonos kence fice jó lehet e bármire is! Nagy felindulásból vettem magamnak az E vitamin tartalma miatt gondoltam adok neki egy esélyt bár annyi kence ficém van itthon de úgy voltam vele majd néha nap elkenegetem! Párszor használtam és eléggé csípte a szemem valami nagyon irritálta pedig nem kentem a szemem köré és nem is szívódott fel rendesen! Aztán el is tettem gondoltam majd elajándékozom vagy kidobom ha nem lesz más sorsa! Kb egy hete megint a kezem közé akadt és fürdés után jól bemaszíroztam az arcom vele és meglepően láttam másnap reggel milyen szép, selymes, sima és puha lett az arcom tőle mintha feltőltötte volna és a textúrája is simább lett! Azóta minden nap használom este és jó pár percig bele masszírozom a bőrömbe és rájöttem ez a titok nyitja! Úgyhogy most még használom és majd kiderül! Nem volt egy nagy összeg így nagy csodát nem is vártam tőle de túl szárnyalta végül az előítéletem! Kicsit pepecs vele a kenegetés de mivel reggelre megteszi a hatását így teljesen rendben van ennyi pénzért! Szerintem akinek nagyon száraz a bőrre vagy a hidegebb idő miatt szárazabb, érdesebb vagy csak egy kis frissítést akar a fáradt bőrnek tegyen vele egy próbát 🙂 jó gazdag az állaga így sok nem is kell belőle!