Lemosók, Tonikok

Avon Nutra Effects Regeneráló Arctisztító Tej

4.4
Hozzáadva 2017.01.25.by

Dea

Arctisztító tej, mely eltávolítja a sminket, valamint nyugtatja és hidratálja a bőrt.

Parabén-,Ftalát- és színezékmentes. Allegológiailag tesztelt. Érzékeny bőrre is ajánlott.

2018.04.11. 06:21

Jó kis termék, teszi a dolgát. Kicsit rásegítek Micellás vízzel, biztos ami biztos. Ha szárazabb a bőröm, akkor viszont kicsit csíp... de elhasználnom, ha már megvettem. Azért olyan nagy kárt nem okozott, hogy ki kelljen dobnom, de nem hiszem, hogy újra fogom venni.

2018.01.12. 10:17

Sajnos mar ket nap hasznalat utan egyertelmuen rontott az arcom allapotan. Alapvetoen nyugodt volt a borom, mikor elkezdtem hasznalni, es semmi mas nem valtozott a borapolasomban, vagy a taplalkozasomban. A homlokomon apro, az orcakon nagy, gyulladt pattanasok jelentek meg, es kiszaradt a borom. Nagyon sajnaltam, ujabb 1000 ft ment a kukaba az ostoba kiserleteim miatt. :(

2017.11.06. 21:36

Nem tudok szulfát tartalmú cuccokat használni, így ezt választottam arctisztítónak. És milyen jól tettem. Szépen tisztít,nem irritál, nem húzódik a bőröm arctisztítás után. Nekem bevált :)

2017.02.03. 10:56

Az én nagyon érzékeny bőrömet sem irritálta, aminek nagyon örültem. Nagyon kellemes érzést nyújt, a maradék szennyeződéseket tökéletesen eltávolítja az arcomról. Tiszta és hidratált érzést kelt bennem,sok van benne az árához képest, biztos, hogy újra veszem.

2017.01.23. 15:43

Nagyon jó termék, kellemes érzést nyújt a bőrömnek, lemosható vele a legtartósabb smink is. Ha a szemkörnyékemen használom, ott sem csípi a bőrömet, sok szemfestéklemosóval ellentétben. Tiszta és hidratált érzést nyújt, könnyű adagolni, sokáig elég.

2016.12.02. 20:21

Imádom ezt az arctejet! Legjobb. Nem szárít, nem okoz bőrirritációt és alaposan tisztít. 5* már a 3.at veszem. Külön érdem hogy kb 3 hónapig elég egy flakon!