Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Pur Blanca Minikölni

4.7
Hozzáadva 2017.02.10.by

Keren

A könnyű, légies és ózonos-virágos illat a belső harmóniát és a lelki békét sugallja. Ózonos-virágos illatkategória.

2018.03.17. 23:49

Kombinált bőr
Túlérzékenység

A nagymamámtól kaptam :) Nem szoktam ezt a márkát venni és általában nem is ízlik, de ez kivétel. Nagyon kellemes az illata, igazán üde és visszafogott, a kiszerelése pedig nagyon praktikus. Nagyon megszerettem, újra fogom venni.

Utoljára szerkesztve: 2018.02.26. 15:44 - 2018.02.26. 15:43

Normál bőr
Vízhiány

Ismét beszereztem. Évről-évre egyszer meg kell vennem. Nem tudom, talán azért, mert olyan, mint egy magabiztos anyuka, vagy titkárnő. Tiszta, friss. Nem érzem édesnek, se tolakodónak. Nagy kiszerelésben nem venném meg, mert félő, hogy megutálnám, ahogy a Little Black Dress-t. Írta itt valaki, hogy szembejön az utcán, stb. Szerintem baromira nem. Az a Faraway es a LBD. - Egyébként mindenkin máshogy hat. Ez pontosan olyan, hogy egy volt osztálytársam használta a Summer White darabokat, es rajta jól szuperált, míg rajtam borzalmasan hatott. Szóval praktikus, szeretem nagyon a golyós parfümöket. Nekem az kell, hogy diszkrét illat felhő legyen körülöttem, nem pedig húzzam a csíkot magam után. Na, ez pontosan az a kategória, amit kedvelek. Még viszonylag intenzív is. Aktuelle' táska kedvenc! ❤️

2018.02.19. 15:25

Nagy kedvencem az illat, a hagyományos parfüm mellé mindig rendelek egy ilyen kis minit, amit magamnál tudok hordani. Nagyon praktikus, az illata pedig csodálatos! Imádom!

2017.11.15. 10:47

Száraz bőr
Vízhiány

A kis golyós minikölni mindig a táskámban van, ha épp felfrissíteném magam, friss,üde, fiatalos illat. Elég olcsón jutottam hozzá a katalógusból, nem ez a nyerő illat számomra (nagy kiszerelésben nem veszem meg), valószínű legközelebbi akciónál egy másik illatot próbálok ki. ...De lényegében teljesen elégedett vagyok. :)

2017.07.13. 19:18

Zsíros bőr
Tág pórusok

Tanácstalanságomban fordultam ehhez a miniparfümhöz. Ajándékba kaptam a szüleimtől, de télen nem használtam, valahogy nem illett az évszakhoz. Most jött el az ideje.Nem tudom, mennyire ölel körül a nagy kiszerelésből, porlasztóval fújt illat, lehet, hogy az is teljesen bőrközeli, de nekem most kifejezetten tetszik, hogy ez a parfüm csak nagyon diszkréten van rajtam jelen. Egyrészt a kenegetős kiszerelés sem teszi lehetővé, hogy fürödjek benne, másrészt – szerintem helyesen – ezt az illatot úgy komponálták meg, hogy ne legyen tolakodó.Közvetlenül a fölvitel után én virágosnak érzem. Nem tudnám megmondani külön-külön, hogy milyen virágok alkotják pontosan az illatot, a fehér rózsa halványan édes púderessége biztosan benne van. (Azért állítom ezt ilyen határozottan, mert a nagymamámnál a ház falát borító fehér futórózsa látványa ugrik be folyton erről a parfümről.) Az illatnak ez a fázisa nagyon tetszik.Talán harminc perc eltelte után már sokkal erőteljesebben érzem édesnek az illatot, és valahogy egzotikusabb ez a fázis. Azt hiszem, az ylang-ylang és a szantálfa a felelős ezért. Nem ez a kedvenc részem az illatból, de szerencsére tényleg annyira bőrközeli, hogy nem zavar.Két-három óra eltelte után következik az a szakasz, amelyet egy ideig nem szerettem, ilyenkor kentem újra a parfümöt. Aztán egyszer átkattant valami a fejemben, és rájöttem, hogy ez a szappanos tisztaságillat nekem igenis tetszik. Talán annak is szerepe lehet ebben, hogy a Heimish agyagos lemosóm is szappanillatú, és megszerettem.Tudom, hogy nem a Pur Blanca a világ legbonyolultabb parfümje. Azt is láttam, hogy sokan azért pontozták le, mert könnyen felismerhető, és bárkin szembejöhet. Lehet, hogy ez engem is zavarna, ha nem olyan érzelmek kötnének ehhez az illathoz, amilyenekről a bejegyzés elején beszéltem: a tanácstalanság és a szülői ajándék nyújtotta megoldás szimbolikussága miatt kedves lett nekem ez az illat, és érzem benne a szépet. Azt hiszem, most ennyi a fontos.

2017.06.12. 13:19

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Praktikus, elfér a legkisebb táskában is :)