Egyik kedvenc tusfürdőm lett, pedig nem gondoltam, hogy így lesz. :) "Más nincs otthon" alapon kezdtem el használni nagymamáméknál, aztán kikönyörögtem, hogy hazahozhassam, mert annyira megtetszett az illata. :D Imádom, ha valaminek jó az illata, pláne, ha sokáig érződik. Az édes illatok kedvelőjeként nagyon megszerettem az illatát, fűszeres-édes, nagyon különleges, tényleg olyan, mintha valahol Marokkóban lennék. :) Az avonos tusfürdők ára láttán egyébként én is húzom a számat, pláne, hogy elég átlagosak, vagy legalábbis annyival nem jobbak, hogy indokolt legyen a 630 forint... Párat kipróbáltam, de nekem ez kiemelkedik, persze ízlés kérdése is, de az illata levett a lábamról. :) Valamilyen szinten hidratált is, bár mélyhidratálást ne várjunk tőle, de azért a bőröm selymes volt a használatától, és ennek végre elég sokáig megmaradt az illata is. :) Könnyen habosítható és kevés is elég belőle, szóval legalább nem fogy gyorsabban, mint más tusfürdők. Igen, drága, és nem mondom, hogy nélkülözhetetlen, de én nagyon szeretem, és szerintem újraveszem, ha kifogy. 5 csillag, ajánlom. :)