Tusfürdők

Avon Senses Moroccan Delights Tusfürdő

4.3
Hozzáadva 2022.05.26.by

Bnemrita

• arab fűszerek bergamottal és jázminnal
  • inspiráló, hangulatjavító illat

2021.03.01. 13:38

Na ez volt az egyik kedvencem. Jó lenne ha visszahoznák a katalógusba. Keleties, fűszeres, igazi teli találat illattal.

2017.11.21. 12:42

Csatlakozom az előttem szólóhoz!! Nagyon kellemes orientális illata van, de le kell vonnom egy csillagot mert nekem szárítja a bőrömet!

2017.09.21. 10:11

Kellemes orientális illat, picit szárít

2016.07.10. 20:15

Egyik kedvenc tusfürdőm lett, pedig nem gondoltam, hogy így lesz. :) "Más nincs otthon" alapon kezdtem el használni nagymamáméknál, aztán kikönyörögtem, hogy hazahozhassam, mert annyira megtetszett az illata. :D Imádom, ha valaminek jó az illata, pláne, ha sokáig érződik. Az édes illatok kedvelőjeként nagyon megszerettem az illatát, fűszeres-édes, nagyon különleges, tényleg olyan, mintha valahol Marokkóban lennék. :) Az avonos tusfürdők ára láttán egyébként én is húzom a számat, pláne, hogy elég átlagosak, vagy legalábbis annyival nem jobbak, hogy indokolt legyen a 630 forint... Párat kipróbáltam, de nekem ez kiemelkedik, persze ízlés kérdése is, de az illata levett a lábamról. :) Valamilyen szinten hidratált is, bár mélyhidratálást ne várjunk tőle, de azért a bőröm selymes volt a használatától, és ennek végre elég sokáig megmaradt az illata is. :) Könnyen habosítható és kevés is elég belőle, szóval legalább nem fogy gyorsabban, mint más tusfürdők. Igen, drága, és nem mondom, hogy nélkülözhetetlen, de én nagyon szeretem, és szerintem újraveszem, ha kifogy. 5 csillag, ajánlom. :)

2016.05.28. 05:54

Tetszett a citrusos, friss illata. Bár gél állagú,de nem szárította a bőrömet. Kellemes volt használni. Később esetleg újravenném.

2016.01.02. 09:24

Nekem túl édeskés, olyan igazi arab fűszeres, de legalább tényleg passzol a névhez az illata, Marokkó hangulatát vissza adja illatképpel :) Nálam nem lenne 4 csillag az aroma, mert ahhoz nekem túl édes egy kissé, de azért adom meg a 4-et, mert a kedvenc mesés Shiraz Hotelünk hangulatát is felidézi, illetve a folyosón van sokszor ott hasonló illat és a mór fürdőben, de oda valahogy jobban passzol, mint otthon a zuhany alá sztem :)