Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Avon Skin So Soft Bőrfeszesítő Testápoló Babassuolajjal

3.4
Hozzáadva 2017.01.18.by

kissbarbara1990

• használatával a bőr feszesebbnek látszik
  • simítja, és puhává varázsolja a bőrt
  • kondícionáló babassuolajat tartalmaz

2018.02.21. 12:59

Sima testápolónak is gyenge. Túl folyós az állaga, alig akar beszívódni. Ja hogy feszesít is? persze :)

2016.06.10. 18:24

Kellemes az illata, jól hidratálja a bőrt, gyorsan beszívódik. A feszesítő hatást nem vettem észre.

2015.05.14. 07:05

Nekem az illata tetszett, de a feszesítő hatást nem vettem észre. Hamar beszívódik, nem ragad, de száraz bőrre inkább sűrűbb krém való.

2015.04.07. 09:38

Sziasztok!Nekem nem vált be :( Igaz,hogy nekem nagyon száraz a bőröm. Normál bőre lehet jó.. Nekem semmit nem ért,pedig több esélyt is adtam neki.

Utoljára szerkesztve: 2014.07.15. 05:34 - 2014.07.15. 05:30

SZIASZTOK! :) Nemrég dolgozom az Avonnak mint tanácsadó és szoktam magamnak ias rendelni termékeket főleg kremeket. Nagyjabol egy hete van meg nekem az "Avon skin so soft firming and restoring" és hát meg kell hogy mondjam hogy baromira jó barsonyossa és puhava tette a boromet és a karomon lévő kisebb kipattogzast is eltuntette ! :) a feszesito hatasat még sajnos én sem eszleltem most kb. ez a harmadik nap hogy aktívan hasznalom naponta 2x is de feszesites téren valoban nincs változás viszont hidratalas szempontjabol csillagos ötös !!!!!!!!!!! ezért is adok ötöst ennek a kremnek . És nem utolsó sorban nekem az illata nagyon kellemes :))))

2014.04.14. 10:06

Sajnos az én bőrömre ez a könnyű állag semmire nem elég. Én elsősorban testápolóként használnám, de ennek annyira vizes, híg állaga van, hogy egyáltalán nem elég számomra.Feszesítést pedig egyáltalán nem tapasztaltam, bár tény, hogy nem is kentem olyan nagy kedvvel a fentiek miatt.