Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
cnita
Hidratál és aranyfényű csillogást nyújt. Értékes olajokkal és ásványokkal készült, kellemes illatú olajspray.
2018.01.03. 13:14
Szerintem a hidratáló hatása közepes, bár nekem teljes mértékben bevált, mivel nem száraz a bőröm. Az első alkalommal abba a hibába estem, hogy túl sokat és túl közelről fújtam, akkor valóban borzalmas, zsíros érzetet hagyott maga után. Úgy vettem észre, hogy akkor nem lesz zsíros érzet, ha nagyon jól eltaláljuk mennyit kell fújni, nekem a karomra pl. 1-2 fújás bőven elég, utána elkenem egy picit, hogy egyenletes legyen az eloszlás. Nagyon szeretem az illatát, és a csillogását is.
2017.09.11. 08:15
Használat után zsíros érzett hagy maga után és az illata is kellemetlen. Csak cuki a csillámok miatt kapja meg a 3 pontot.
2017.05.06. 09:47
Imádom az olaj spray-ket, nyáron mindig ilyen termékeket használok a strandon. Az abszolút kedvenc a Hawaiian Tropic persze :) Ez az Avonos spray szexi csillámlást kölcsönöz a bőrnek, épp csak egy leheletnyit szoktam a vállamra, dekoltázsra, karokra. Inkább az illata és a fénye miatt, testápolóként kiegészítésre szorul ha a megviselt, égett nyári bőrömre gondolok. Bulikra és alkalmakra jó, a csillámok miatt hétköznap vagy otthon nem használom.
2017.01.26. 04:02
Ha hasznalatkor a padlora is kerul (amit nem konnyu elkerulni) akkor feltakaritani kesz katasztrofalis. A hidratalosagaval pedig egyszeruen nem is talalkoztam. Nekem extran szaraz borom van de ez a termek nem jott be,tulsagisan olajos nemhogy a boron de mindenhol mashol is olajos nyomot hagy es nehezen szivodk fel, a labam pedig egyertelmuen csak azert csillog mert elkepesztoen olajos ez a cucc nem pedig a csillamom miatt razogatgatom en barmennyit.Ajandekba kaptam de semmi keppen sem fogom sajat budzsebol ujra vasarolni
2016.07.06. 20:32
Mivel az illata nem tetszik annyira, (ami egy fontos dolog) ezért 4 csillag, de szép a bőrön, jól szívódik :)
2016.04.21. 17:50
Nem hagy zsíros érzetet, de az illatát egyáltalán nem kedvelem!