Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Tusfürdők
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Holly, Módosítva: 2017. május 3.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Tusfürdők

Borostyan

FairyJuice

2013. december 9.

A testápoló párját túl csillámosnak tartottam, de itt az öblítés miatt ez nem jelentett gondot szerencsére, úgyhogy ez rendben volt. Igazából semmi extra, egy átlagos tusfürdő. Nem veszem újra, de elégedett voltam.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 9.

jucika

2013. június 7.

A legujabb változata van meg, aranyló fényes az állaga, a hatása pedig mint a többi Skin so soft tusfürdőnek, nagyon jó!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. június 7.

Lillith

2013. június 6.

Nem igazán szerettem. Először még tetszett, a csomagolása is, de használat közben valahogy kiábrándultam belőle. Olyan "vegyszeres" érzésem volt tőle, mint még semmilyen más tusfürdőtől soha. Az illata és az állaga jó volt, de nem éreztem tisztának magam a használata után. :( A testápolója jobb, bár az se a kedvencem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. június 6.

Dorcsek

2013. június 6.

Az illata nekem nagyon mű. Közepesen jól habzik. Egytucat tusfürdő. Az illata miatt nem venném újra. A csillámok is mivel tusfürdő és le van nyilván mosva semmit nem érnek. A testápolója viszont nagyon szépen csillog a bőrön. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 6.

Maryetta

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2013. május 30.

Én nem szeretem. Az illata sem fogott meg , a textúrája sem...mintha étolajat öntöttem volna magamra, alíg bírom lemosni, nem habzik, és a bőröm is irritálja viszketek tőle, az igaz ,hogy puhább volt a bőröm, de nem éreztem hidratáltnak, és tisztának se magam. 1es

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. május 30.

Pindusz

2013. január 19.

Jó illata van nagyon, szívesen fürödnék vele, csak sajnos egy idő után elkezdett tőle viszketni a bőröm/ :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 19.

agi.greendaygirl

2012. november 21.

az illata olyan klasszikus krém illat, érezhetően puhítja a bőrt, szép fénye van a tubusból kinyomva, de nem lesz tőle csillámos a bőr, szerencsére :D szeretem, jó kis cucc

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. november 21.

newseeful

Bőrtípus: Zsíros
2012. november 16.

Nagyon jó! Igazi luxus érzetet ad! Nem szárít, jó az illata!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. november 16.

Nagyon jó! Igazi luxus érzetet ad! Nem szárít, jó az illata!

MVivv

2012. október 4.

Krémes az állaga, neken nagyon finom az illata. Imádom. 125 ftért vettem a testápolójával meg a 24k gold szempillaspirállal....Zuhanyzás után orákkal érzem az illatát. Puha tapintású a bőröm zuhanyzás után. Én tényleg imádom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. október 4.

Szofi

2012. július 19.

Ajándékba kaptuk. Funkcióellátós, engem egyáltalán nem szárít, bár engem nagyon kevés dolog igen. Illata semleges számomra. Jól tele van nyomva arany mikrocsillámokkal, ettől nagyjából aranyszínű az egész, de lemosás után ebből semmi nem marad a bőrön, szóval innentől engem teljesen hidegen is hagy a dolog. Jó így egynek, de meg nem venném, lehet könnyebben és olcsóbban szerezni olyat, ami tudja ugyanezt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 19.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate
Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk
Vitaminok: Tocopheryl Acetate

Kókuszból előállítható, tisztítókban, szappanokban és samponokban gyakran használt felületaktív anyag és emulgeálószer.  Az SLS-nél gyengédebb, de hatékony tisztító anyag. Bár nagy mennyiségben az SLES is irritáló (az SLS mar kisebb mennyiségben is az...), a kozmetikumokban található koncentrációban a használata biztonságosnak tartott.

Glycerin h 0 0

Emulgeálószer, felületaktív anyag.

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

Samponokban és tusfürdőkben gyakran használt tisztítószer, habzást elősegítő szer. Sűrűség szabályozó anyagként is használt.

Kókuszból származó gyengéd tisztító anyag (surfactant). Dr. Leslie Baumann a  Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a Sodium Cocoyl Isethionate különleges molekuláris szerkezetének köszönhetően egyenesen új dimenziókat nyitott meg a syndet barok (vagy "szappanmentes szappanok") gyengédségében.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Az E-vitamin egyik formája, mely a tiszta E-vitamin és az ecetsav észtere. A tocopheryl acetate hasonló tulajdonságokat mutat a tiszta E-vitaminhoz, azonban egy kicsit kevésbé jó a felszívódása a bőrbe és a fotoprotektív hatása is kevésbé bizonyított. Viszont hosszabb a szavatossági ideje a boltok polcain (shelf life), ami miatt ez a leggyakrabban használt formája az E-vitaminnak.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják.

Elektromos töltődést megakadályozó, felületi hártya képző, hidratáló és hajkondícionáló anyag. A hidrolizált keratint hidrolizált gyapjúnak is hívják, mert leggyakrabban gyapjús állatok szőréből állítják elő.  Az állat szőréből kivonják a keratint, majd azt túlságosan nagy molekula mérete miatt  kisebb egységekre bontják (hidrolízis). A hidrolizált keratint elsősorban hajápoló termékekben használják a hajat erősítő és hidratáló tulajdonsága miatt. További részletek itt.

Selyemből előállított összetevő, mely puha, bársonyos érzetet hagy maga után a bőrön. Jó hidratáló és enyhe antioxidáns tulajdonsága is van.

Egy viszonylag irritáló hatású tartósítószer, melyet ma már leginkább csak lemosható termékekben használnak.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.