Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Solution Youth Minerals Energizáló Krémes Arctisztító

Hozzáadva 2020.10.28.by

bernai

Az arctisztító segít eltávolítani a szennyeződéseket az arcról, amik eltömíthetik a pórusokat. A bőr szabadabban lélegezhet és elősegíti a regenerációs folyamatot.

Az Avon Youth Minerals első sorban 30 év feletti Hölgyek számára ideális választás, amikor egyenletlen bőrtónussal és az első ráncokkal kell szembesülniük a reggeli felfrissülés közben.

Fő összetevője az Amethyst Mineral komplex, mely segít fokozni és megtartani a kollagént és az elasztint, hogy a bőr tónusa egyenletesebb, a finom ráncok pedig lágyabbak legyenek, így bőre fiatalosabb külsejű lehet.

Jótékony hatású, akárcsak az ásványok. A brazil hegyekből származó ametiszt mangánban gazdag, melyet a ránctalanítás bajnokaként ismernek. A mangán elengedhetetlen a bőrben lévő kollegén keletkezéséhez.

2016.12.31. 19:58

Nahát :o húha, kb. 4 évvel ezelőtt volt ilyenem..Szerintem jól tette a dolgát, igaz hogy kicsit szárított, de nekem elment anno.

2013.06.02. 22:05

Hát nekem ez nem jött be,bár tény,hogy nem az én korosztályomnak készült, nem ez az oka a kudarcnak. Rettenetes módon szárít! Amúgy is nehéz vele a tisztítás, túl sűrű az anyaga, a tubusból sem akar kijönni és még az arcról is nehéz lemosni.