Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Saffy15
Tonik zsíros bőrre.
2015.02.24. 12:18
Szerettem, nagyon jól eltávolította a szennyeződéseket és sokáig mattított. Az illata is rendben volt. Kár, hogy már nem gyártják. :(
2013.04.01. 17:59
Az első avonos arctonik, ami végre bejött (előtte volt 3 másik, ami nem), újra fogom venni. Szépen felfrissíti és kitisztítja az arcomat, pattanásom is kevesebb van. Ráadásul elég sokáig kitart, már több, mit fél éve használom napi 1x.
2012.11.02. 11:28
Jó volt, az új változata sem rossz,de ez jobb volt kicsivel.
2012.03.19. 21:50
Én nagyon szerettem ezt a tonikot, nagyon el vagyok keseredve, hogy már nem gyártják :( Az utódja sokkal gyengébb, nekem az kicsit sem jött be. Nem értem ezt miért szüntették meg, nem sikerült ilyen jó tonikot találnom azóta sem.
2012.02.28. 17:37
Most fogyott el egy flakonnal, nagyon szerettem, leszedte a zsírt, de nem szárította ki a bőröm.