agi.greendaygirl
Segít megelőzni, hogy a bőr véredényei megsérüljenek a hideg miatt. Extrém hidratálást biztosít, táplálja és regenerálja a bőrt. Mandulaolajat, zöld kávét, D-, C-, B- és E- vitamint valamint omega-6 zsírsavat tartalmaz.
2016.02.11. 18:06
Mióta létezik a páros, azóta vásárolom, remekül beváltak. Akcióban a kettő 2000Hufért egy álom, simán lekörözi ill. utoléri a sokezer Ft-os cuccokat. Gazdag, tápláló, radírozás után használva olyan babapopsi érzetet ad, hogy csoda, és ez kitart a reggeli arcmosás után is.Sokáig elég, pedig én aztán kenem dögivel:) egyértelműen ötös, és amíg gyártják, újraveszem, és üjra és üjra...
2016.02.05. 15:55
éjszakára jól bevált, kellemes az illata, télen el is fog fogyni, de nem valószínű hogy újraveszem, nem nyújtott akkora hűűha érzést.
Utoljára szerkesztve: 2014.03.14. 08:44 - 2014.03.14. 07:42
Az itteni jó vélemények miatt vettem meg, akciósan. A Truly Radiant nappali nagyon bevált ebből a termékcsaládból, gondoltam ez jó lesz esti hidratálásra. Sajnos ez annyira nem nyerte el a tetszésem. A tégelyt kinyitva nagyon erős alkohol szaga van. Amint felkenem hamar elpárolog és finom illat marad utána, de addig nagyon zavar. A tégely is nagyon tetszett a katalógusban, de a kiküldött példányon cirill betűs felirat van. Na így már nem szeretek annyira ránézni... Lassan elhasználom kézre, arcra, de biztos nem veszem újra.
2014.02.27. 22:07
A nappali testvérével együtt kaptam édesanyámtól, egész télen ezt használtam és bevált. Jó vastagon felkentem elalváshoz, szépen hidratált.
Utoljára szerkesztve: 2014.04.24. 19:46 - 2014.02.14. 19:03
Télen csak Solutions-t használok, ez az egy, amitől télen nem száraz a bőröm, nagyon jól hidratál, első alkalommal enyhén csípett (mert száraz volt) de utána már egyszer sem. Használom a nappali krémjét is, arra is 5 csillagAmúgy csajok, az én bőröm kombinált és egyensúlyba hozza, nem lesz zsíros, se száraz, de egyből beszívódik :) Bár ember bőre válogatja Későbbi véleményem: Amint abbahagytam, úgy hámlott a fejem, mint soha, alig bírtam rendbehozni, amíg ezt használtam, addig jó volt, de mivel majd 1 hónapig vörös volt az arcom és folyton hámlott, kisebesedett, ezért 1 csillagra levonom :(
2014.02.02. 20:43
Az előttem szólóhoz hasonlóan nekem is zsíros bőröm van mégis tapasztaltam korábban én is olyat, hogy télen szétszárad az arcom, ezért is kértem névnapomra szettben ezt a krémet és rendszeresen használom éjszakára és úgy érzem szükségem is volt rá..nem tudok nélküli lefeküdni aludni :$