Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
wishes
Kíméletesen tisztítja és hidratáló összetételének köszönhetően bársonyosan puhává varázsolja bőrét. Gyengéd illata az ápoltság érzését nyújtja a mindennapos tisztálkodás során, az egész család számára.
Bőrbarát pH értékű, bőrgyógyászatilag teszt
2023.05.30. 09:23
Nekem a Baba tusfürdők soha nem jöttek be. Iszonyat szárítanak. Számomra rettenetes mű illata van mindegyiknek. Egyetlen egy pozitívuma van, hogy nagyon jól habzik.
2023.05.29. 05:21
Sokáig csak ezt a tusfürdőt használtam érzékenységem miatt. Kellemes tapintású lett a bőröm.
2022.07.17. 18:46
Imádom benne, hogy jó habos, kelleme illata van, amit még másnap is érzek magamon.
2021.12.14. 18:58
Ma próbáltam először, a kisfiam imádja a habot. Jó habot csinál, nem vitás. De milyen szaga van?!?! Mint egy olcsó férfi parfümnek.
2021.11.18. 12:14
Nagyon jó ha fürdő, a pattanásos arcomra használom, szépen leszárítja a pattanásokat, jó az illata
2021.03.13. 20:48
A legjobb habfürdő, kevés is elég belőle, hogy hab képződjön. Az illata fürdés után is érződik a bőrön.