Hajápolók
Lelőhely: Patikák

Babé Hajhullás Elleni Lotion

Hozzáadva 2013.09.05.by

Maniac

Magas koncentrációjú, aktív összetevőkkel gazdagított lotion, mely segít megelőzni a hajhullást és stimulálja a haj növekedését. Javítja a fejbőr vérellátását és segít a hajszálak sűrűségének növelésében, ezáltal erősíti, védi és revitalizálja a hajat, már a gyökerektől. Használata során aktiválódnak a hajhagymák, felfrissül a fejbőr.

Kiszerelés: 125 ml

14 000 Ft-tól

2015.05.31. 20:28

Ma próbáltam ki először. Csak annyi véleményt tudok írni, hogy az illata Nekem tetszik és kellemes, csak kissé alkoholos. A fejbőrömet enyhén csípte, de ez kibírható. Valószínűleg a mentol miatt érződik. De amit már elsőre tapasztaltam, hogy dúsítja a hajat. Mármint nem lapul le szárítás után. Szóval megelőlegezek neki egy 4-est. Aztán majd még írok mi a pálya. (Amúgy ajándékba kaptam, sosem próbáltam volna ki valószínűleg, mert biztos egymillió forintba kerül :P)

Utoljára szerkesztve: 2014.03.27. 14:24 - 2013.08.24. 07:30

Próbálta már valaki,csak nem írt hozzá véleményt?(azért pontozással teszem fel a kérdést,mert egyébként senki nem venné észre a feltöltőn kívül)Nos,végülis csak beáldoztam egy flakonra,most kezdem el használni,majd jövök az eredménnyel.A samponját évek óta használom,szeretem,hát majd most elválik,hogy a kettő együtt alkalmazva mit produkál.Tény,hogy nem olcsó,de a Varga,Ilzsu hajcseppek sem,árban meg közel ugyanannyira jön ki.Nekem a Varga pl semmit nem csinált,többhónapos használat mellett sem.A drágább kategória közül egy hajszesz vált be,a LRP Kerium nevűje,aminek a forgalmazását megszüntették hazánkban.Azóta sem találtam meg a méltó utódját.Valóban hatásos volt,borzasztó érvágás volt a hajamnak a megszűnése.----------Végül két flakonnal használtam el belőle,de nem vettem újra.Főleg az ára miatt.Semmi olyan eget rengető összetevője nincs,ami indokolná a baromi magas árát.Valószínűleg ennél is a márkát fizetjük meg.Nem volt rossz amúgy egyáltalán,hasztalannak nem nevezném semmiképp,mert a hajhullásom megszűnt és nőttek is kicsik,de nagy változást nem hozott. Hosszútávon drága nekem.