Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Makk Zsuzsó
Parfümmentes fürdetőszer és sampon, kímélő tenzidekkel neurodermatitiszes bőrre.
Utoljára szerkesztve: 2020.03.24. 11:09 - 2020.03.24. 11:06
Én sem a rendeltetésének megfelelően, hanem esősorban kézmosásra használom, de ritkán testre is. Nem szárít és illatmentes, azaz teljesíti a legfontosabb követelményeket, amiket egy kézmosótól várok. Habzik is, ha ez valakinek szempont. Hajra nem használnám, de nem is tartozom a cėlzott korcsoportba. A kiszerelése lehetne nagyobb, de mivel babafürdetőnek szánják, ezért ezt nem rovom fel.
2019.03.29. 11:35
Univerzális felhasználhatóságú termék, bár én pont nem arra használom, amire készült. Leginkább kéz és arcmosásra vált be. A kezem a legkritikusabb ekcéma szempontjából, és ez nem irritálja. Arctisztításra pedig második lépésként, önmagában nem szedi le az alapozót. A Balea Sensitiv Waschgellel felváltva használom, annak a hatásfokát nem éri el, így inkább reggel mosok vele arcot. Hajmosásra nekem nem jó, mert kellemetlen tapintású, sprőd lett tőle, tusfürdőnek használva pedig nem valami jó az ár/érték aránya. Ahhoz képest, hogy saját márkás, drágállom.
2018.04.04. 22:14
Nagyon szuper!Még csak egyszer használtam eddig, de a tapasztalatom nagyon jó. Nem húzódik az arcom utána. Tudom kicsiben adagolni. Habzik, de nem szárít később.Szulfátmentes! Le volt árazva most a Rossmann-ban.