Babylove Comfort Popsitörlő Kendő
Ár: | 500 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 80 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: cecil, Módosítva: 2018. január 17.
Kiszerelés: | 80 db | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Popsitörlő kamillával és aloe verával.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Többször vettem már és még fogom is. Ár-érték arányban tökéletes. Nagy nyári melegben kítűnő vele magát az embernek felfrissíteni. Számomra semleges illatú.

Nagyon szeretem használni,több funkciót is ellát az eredeti mellett.A nagy nyári melegben jó kicsit áttörölni,felfrissíteni magát az embernek vele.Smink leszedésre is kiváló.Nálunk folyamatosan van,táskában,autóban,wc-n.

Be is jött meg nem is. Elhasználjuk ha kapunk, de nem ez a bevált törlőkendőnk.

Be is jött meg nem is. Elhasználjuk ha kapunk, de nem ez a bevált törlőkendőnk.

Többször vettem már és még fogom is.
Ár-érték arányban tökéletes.
Kissé gyengébb az anyaga, mint a Pampers-nek, de nekem nem okoz problémát. Szimplán csak más.
Illata nem nagyon van, ez is egy szempont volt.
Nekünk nem irritál.
Update:
Lehet változott, mert közben rettenetesen nedves és habos lett.

Többször vettem már és még fogom is.
Ár-érték arányban tökéletes.
Illata nem nagyon van, ez is egy szempont volt.
Nekünk nem irritál.
Update:
Lehet változott, mert közben rettenetesen nedves és habos lett.

Popsitörlőből nem kell más, csak ez! A saját márkás társait messze veri, a drágábbak meg nem tudnak többet, sőt némelyik kimondottan rosszabb. Nem kísérletezem tovább.

Ár-érték arányban nagyon jó! Két gyerkőc is ezt "használta" leginkább. Néha megvettem a márkásabb popsitörlőket, de mindig rájöttem, hogy ez sokkal inkább bababőr-barát termék.

Nagyon jó minőség megfizethető áron. Nem irritál, kellően nagy és a vastagsága is megfelelő. Tapintásra talán lehetne kevésbé nedves.

Egyszer vásároltam, de alig használtunk belőle, valahogy az egész kendő állaga nem az igazi. Szinte nincs illata, ami van, az kicsit furcsa, tapintásra is olyan semleges érzés. Nem veszem újra.

Imádjuk! Teszi a dolgát! Nem irritál, nem szakad!

Imádjuk! Teszi a dolgát! Nem irritál, nem szakad!

Nagyon jó termék,szinte az összes létező popsitörlőt kipróbaltuk amit a drogériákban lehet kapni.Lekörözi a nagy márkás társait.Annyira nedves amennyire kell,elég vastag és jó nagyok a kendők,az illata is kellemes.Könnyű kihúzni a tasakból,nem jön vele 3 másik kendő mikor csak egyet akar az ember kihúzni. Valamint a legfontosabb hogy nem irritálja a bababőrt.