Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Balea Anti-Frizz Dúsító Hajspray

4.1
Hozzáadva 2016.03.07.by

Sophianne

Dús hatás és védelem. Ápolás és védelem az elnehezedő és szálló hajnak. Dús hatást kölcsönöz. Rögzítő hatású. UV-szűrővel és ápoló hatású panthenollal. A hajszárító melegére fejti ki hatását.

2020.12.21. 23:21

Majdnem minden hajmosásnál használom, és néha a babahajamra is fújok belőle, ha felkötöm a hajam. Nem zsírosít, nem száll a hajam minden felé és mintha dúsabb is lenne a használatakor. Ár-érték arányban eddig ez a legjobb spary amit erre a célra vettem.

Utoljára szerkesztve: 2022.12.25. 15:38 - 2020.03.20. 06:20

Nagyon szomorú lettem. Azóta megváltoztatták, 2-fázisú lett, ami egy rémálom. Divat-2-fázisú!! jó nagy marhaság. A divat oltárán áldoznak fel (értsd: csesznek el) nagyon jó termékeket. Ez is áldozati bárány lett.🤬 Így lesz szerelemből gyűlölet. 2020.11.07.:Többször újravettem, pár éve használom, de nem minden hajmosásnál. Feltételezem, a Covid miatt, amit én már 2019-ben átéltem és azóta többször is, negatív teszttel, szóval hónapok óta kegyetlenül hullik a hajam és már a fele eltűnt. El kezdtem újra ezt a terméket használni és így is jó a tapasztalatom, mert dúsabbnak néz ki.2019: Az egész hajamat befújom vele. Hajszárítózás végére hatalmas tömegű, vastag tapintatú lesz a hajam. Alapban sok a hajam, vastag, erős szálú és egyenes, derékig érő, de még ezen is rengeteget dob. Hatalmas +, hogy UV-szűrős! Többször újravettem már. Imádom!

Utoljára szerkesztve: 2019.08.10. 08:34 - 2019.08.10. 08:34

Elég jó termék, én elsősorban a szálló babahajak ellen vettem. Ezt a feladatot jól ellátja, és biztos nem csak beképzelem, mert múltkor elfelejtettem használni, és mindenfelé szállt a hajam a fejem tetején. Dúsító hatása is van, bár ez minimális, de nekem nem is ez volt a cél, így elégedett vagyok. Kb. 3-4 fújást használok a fejem tetejére aránylag messziről, és nem vettem észre, hogy zsírosítaná a hajam. Újravevős!

2019.06.11. 08:51

Kb két éve vettem amikor levàgattam a hajam, hogy ne lapuljon le annyira§, frissitésre, dusabb hajkoronàra vàgytam.. nos, szegény kis hajspray azota is a szekrényben àll, mert akkoriban mindent megtettem a dusabb hajért, de valahogy nem vettem észre, hogy ennek a készitménynek van e tulajdonképpen hatàsa.. kisérleteztem, de rà kellett jonnom: nem sok... placebonak oké, de inkàbb szedjunk hajvitaminokat, azzal tobbre megyunk

2019.05.27. 09:34

Nekem ez olyan semmilyen hatású. Néha ráfújom a hajamra szárítás előtt, de csak azért, hogy fogyjon már el végre. Csalódás volt, pedig a balea termékek eddig nekem beváltak.

2019.03.01. 09:03

Őszintén nem tudom hogyan kellene használni. Nagyon száll a hajam és rengeteg a babahajam reméltem ez majd kordában tartja őket, de semmilyen hatást nem tapasztaltam. Most, hogy olvastam az itteni véleményeket ki fogom próbálni hogy akkor mi lesz ha sokat használok belőle. Az illata engem nem zavar, de kellemesnek sem mondanám. Egy kicsit talán szárította a hajamat, ami főleg nem segített azon, hogy szanaszét áll a hajam kb. non-stop. Updatelek majd, hogy nagyobb mennyiségben mit tapasztaltam. Így egyelőre csak egy 3askát kap.