Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
dori0509
2020-ban megújult formula!
Hidratáló szérum vízhiányos bőrre hialuronsavval
Extra adag hidratálás a száraz, kimerült bőrnek: hosszan tartóan biztosítja a bőr számára szükséges optimális vízkészletet, erősíti a védekező képességét és csökkenti a kisebb ráncokat. E-vitamin tartalma védi a bőrt a szabadgyökökkel szemben, melyek a bőr idő előtti öregedését okozzák.
Vegán
2024.01.28. 10:09
Imádom! Nagyon szépen hidratál, pláne ennyiért. 3pumpa elég az arcomra, a nyakamra és még a mellkasomra is:)
2023.10.19. 10:49
Nem éreztem az arcomon semmi változást, javulást.Elhasználtam, de nem vettem többször.
2023.08.25. 22:24
Sajnos nem lettünk jóba', apró, piros, viszkető kiütéseket okozott és szárította a bőröm, odaadtam egy jó barátnőmnek, neki kombinált a bőre és nagyon szereti, nem okozott nála semmi problémát, megfelelően hidratált:) 5*,mert neki bevált, -1*,mert nekem meg nem😅
2023.06.28. 07:58
Igazából amolyan "tűzoltásnak" használom, ha érzem hogy száraz a bőröm bekenem, de csoda nem történik. Nem mondom, hogy rossz, ár érték arányban jó is, de inkább 30 alattiaknak való. Hidratáló képessége szerintem nulla. De kinek mi. Újra biztos nem veszem.
2023.05.06. 18:50
Régóta alapvető része a rutinomnak. Hosszabb távon érzékelem igazán ha nem használom. Kellemes illatú, gyorsan beszívódik.
2023.05.06. 13:51
Kellemes kis szérum. Önmagában nekem nem elég hidratálásra, muszáj fölé kenni hidratálókrémet. Csak este használom, illetve olyankor reggel, amikor nem sminkelek, mert sajnos kukacosodik a BB krémem tőle. :( Üde arcbőrt varázsol, kellemes a felvitele, kellemes az állaga is, nekem az illata is tetszik. Igazából sok mindent nem tesz, de rosszat se. Újravenni szerintem nem fogom, de egyébként most nem is látom egy ideje a dm kínálatában.