Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
MissL
Megújult formula!
2022.05.31. 12:38
Elmondani nem tudom, hogy mennyi csomaggal elhasználtam ebből a termékből. Szerettem nagyon, kellemes volt az illata, nem váltott ki sosem irritációt az arcbőrömből és kellően nedves volt a kendő. Talán ma már nem vásárolnám újra a terméket, illetve másik hasonlót sem, mert nagyon nagy pazarlásnak érezném és környezetszennyezésnek. Viszont ár-érték arányban magasan az egyik legjobb termék volt a maga műfajában.
2021.11.02. 10:23
Az egyik legjobb arctisztító kendő. Könnyen eltávolítja a sminket, anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után. Az illata is kellemes.
2020.10.25. 20:51
Még a nyáron vettem, esküvőre mentem és szerettem volna egy szolid sminket, de nem akartam vinni micellás vizet meg pamacsot is, ezért gondoltam, teszek vele egy próbát.Jól teljesített, viszonylag könnyen, gyorsan szedte le a szempillaspirált meg a rúzst, egyáltalán nem csípett (bár nem olyan érzékeny sem a bőröm, sem a szemem), ráadásul szerintem nagyon praktikus is, úgyhogy tőlem négy csillagot kap, ha elfogy, utazáshoz tuti újra érte fogok nyúlni.
2020.08.23. 21:28
Sminklemosásra soha nem használom. Inkább csak felfrissítem vele az arcomat napközben. Kellemes az illata, nem hagy ragacsos érzetet maga után és az ára is kedvező.
2020.08.20. 14:11
Imadooom!! Nagyon jó illata van és nagyon jól eltavolitja a vízálló sminket. Az ára is nagyon jó, kár hogy csak 25dbos.☹️
2020.08.07. 06:36
Sminkeltávolítást sosem bíznék kendőre, és az az igazság, hogy ha nem grapefriutos lenne, meg se vettem volna. Nagyon rákattantam az illatára ezen a nyáron. Egy lazulós itthon töltött napon tökéletesen frissíti az arcom, tisztábbnak érzem tőle. A kendők nagyok, vastagok, kellően nedvesek, nem szakadnak, nem csípnek szemkörnyéken sem. Egyszóval jó kis cucc, lehet lesz egy-egy csomaggal az éjjeliszekrényben.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.