Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Halfway
Makadámdióval és eukaliptusszal.
2017.03.02. 14:07
A legjobb illatú szappan amit valaha szagoltam!! Annyira sajnálom,hogy limitált és anno nem vettem egy életre elegendőt!
2014.07.12. 15:29
Imádtam az illatát :) kedvenc folyékony szappanom volt kár hogy csak limitált kiadás volt :(
2013.11.10. 20:32
Nyáron vittük a nyaraláshoz magunkkal, és ott annyira beleszeretett az egész család, hogy most vettük pár flakonnal. Úgy látom, éppen időben, mert már nem minden DM-ben lehetett kapni! Nagyon szeretjük, kellemes és különleges, édes-friss, mentás-mogyorós illat. Nem is szárítja a kezet. Bírnám kézkrémben is ez az illatot.
2013.10.01. 07:56
Ha Ausztráliába ilyen illat van, akkor megyek!! Az illata pont olyan nekem, mint az Alverde makadámdiós testvaj, azt is nagyon szeretem, akinek az bejött, ezt is szeretni fogja! Nem tudom hogy a zord szeles idő, vagy ez a szappan a tettes, de egy kicsit szárazabb a kezem, de nem baj, mert akkor van okom kenni a testvajat,hehe!!
2013.07.02. 06:47
hú de rossz hogy ennyi embernek tetszik nekem meg nem..kifejezetten irritál az illata,tiszta köménymag,kezemet is szárítja pedig szeretem a balea szappanokat. Semmi pozitívat nem találtam benne,alig várom hogy elfogyjon.
2013.02.19. 12:14
Rég vettem már folyékony szappant, de valamiért erre lecsaptam. Átlagos. Az illata kellemes, a kéz hidratálása/szárítása is. Biztos nem veszem újra.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.