Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Kajmi
A hámlasztó zokni aloe verát és zöldteát tartalmazó formulája eltávolítja az elhalt hámsejteket és csökkenti a repedezett bőr kialakulását - bőrreszelő és egyéb mechanikai beavatkozás nélkül. Receptúrája hámlasztó hatású gyümölcssavakat tartalmaz, ezáltal az elhalt hámsejtek könnyedén leválnak az egészséges bőrről. Mentaolaj-tartalmának és nanamenta tea illatának köszönhetően frissességet kölcsönöz a lábaknak. A hámlás folyamata 2-7 nap után kezdődik el, és akár 14 napig is eltarthat. Az eredmény: bársonyos tapintású és tökéletesen ápolt lábak.
2024.12.01. 22:01
Szuper termék, néha beiktatjuk a férjemmel. Mintha már nem lenne olyan hatékony, de lehet csak a mi lábunk van túl jó állapotban. Az első megjelenésnél jobban hámlasztott, mielőtt a dizájn is átalakult.
2024.11.24. 11:51
Hámlasztó hatása minimális, pedig nincsenek extrém bőrkeményedéseim. Lehet, hogy kicsit ápol, és pár nap múlva valóban kicsit hámlott a bőröm itt-ott, de tényleg csak kicsit, és ennyi. A bőrkeményedéses részekkel semmit nem csinált. Persze, nem vártam komplett pedikűrt, de a leírása után sokkal többet vártam.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 18:30 - 2024.10.25. 06:43
Az év egyik nagy felfedezése nálam. Nem mondom, hogy brutális a talpam, de egy ideje küzdök vele, havonta reszelgetem, de soha nem lesz tökéletes. 90 percig hagytam fent a zoknit, akkor már csipkedni kezdett. Furcsa húzódó érzés maradt utána napokig, majd a 4. napon kezdett hámlani, elöször csak a lábujjak közt a bőröm. Rá két napra egy hosszabb fürdés (áztatás) után pedig szinte az egész lejött, a sarkamnál maradt csak egy kevés, de én már ezzel is nagyon elégedett vagyok, mert puhább is lett, ha lett volna időm még áztatni, 100% is lehett volna az eredmény. Hosszú évek után azt érzem, hogy rendben van a lábam. Egyébként kentem minden nap a hámlás végéig. Pár hónap múlva tuti, hogy újraveszem, és közvetlenül reszelés után fogom alkalmazni, hogy minél hatékonyabb legyen. Update: A harmadikon vagyok túl, ez egy csodaszer! Második alkalomra már teljesen leszedte az elhalt bőrt, a talpam, sarkam olyan mint a babapopsi. 2-3 havonta elég nekem alkalmazni, egy óra fenthagyás után is hatásos. Kb 20 éve küzdök a bőrkeményedéses sarkammal, ez a cucc konkrétan megoldotta a problémámat. Hiánypótló készítmény!
Utoljára szerkesztve: 2024.10.25. 06:31 - 2024.10.16. 09:29
Néha használ, néha nem. Nem tudom mitől függ, a használati utasítás szerint járok el mindig. Van, hogy lehámlik az egész lábam és mintha újakat kaptam volna. De volt, hogy nem történt semmi. Használat közben nekem csipkedni szokta a lábfejemet, de semmi extra kibírhatatlan dolog. Kb félévente szoktam használni, többször nincs értelme. Nekem pár nap alatt lehámlik a talpam nagy része, viszont itt-ott szokott rajta még maradni. Ilyenkor beáztatom meleg-langyos vízbe és ázás közben a kezemmel átdörzsölöm mindenhol a bőrömet. Ez a módszer 100%-ot eredményez, ezt tudom ajánlani mindenkinek!
Utoljára szerkesztve: 2024.07.04. 09:14 - 2024.07.04. 09:13
Tyűű de jó cucc ez a hámlasztó zokni! Nagyjából 45 percig hagytam a lábaimon, majd 2 nap múlva látványosan kezdett a bőr lehámlani a lábaimról, elsőnek a sarkaimról, majd az ujjakról és a lábfejemről. Semmi fájdalommal nem jár, maximum a hámlás kellemetlenül mutat nyitott cipőben :) Árban is verhetetlen! Máskor is vásárolni fogok.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.12. 19:14 - 2024.06.16. 09:04
Az első hámlasztó zokni, amit próbáltam.Másnapra mint egy kígyó, úgy vedlettem, viszont tervezni kell a használatot, mert mert a nyitott cipőt 4-5 napig el kell felejteni, nekem annyi ideig hámlott. Nagyon szépen leszedte a bőrkeményedésem.Sajnos nem volt otthon lábápoló krémem, de legközelebb majd azzal párosítom a használatát, akkor tuti még jobb lesz, mert a hidratálás hiányzott a lábamnak utána.