Szappanok

4.3
Hozzáadva 2019.06.28.by

andrej

Limitált kiadás

Exkluzív illattal gyendégen tisztítja a bőrt.

2015.01.16. 07:48

A munkám miatt nagyon sokat kell kezet mosnom, ezért vadászom azokat a szappanokat, amik nem szárítanak és kellemes illatúak, az itteni jó vélemények miatt tettem próbát ezzel is. Sajnos szárít, az illata pedig teljesen jellegtelen, a napokban fogyott el, de nem vérzik a szívem utána, teljesen átlagos termék.

2014.03.16. 17:00

Nagyon szeretem, mert egyáltalán nem tolakodó inkább finom, kellemes illata van. A csomagolása is tetszik.

2014.01.25. 17:30

legutóbb ilyent pacsáltunk, de nem tetszett egyáltalán, a doboza a Dark Glamour-éhoz hasonlóan csini, megnyerő stb, de ennek konkrétan semmi illata nincs, csak egy rózsaszínes-lilás kencefice, nagyon gyenge illattal, amit ha nagyon közelről szagolod, jó nagy lélegzettel, akkor se tudsz felfedezni és ha egy picit mégis, akkor nagyon semmilyen :D na ezért a cuccért még a közel 400 forintot is sajnálom.

2013.11.07. 23:55

Hát szerintem nagyon finom illata van, szőlőre emlékeztet. Sajnos az áfonyásban csalódnom kellett, pedig nagyon vártam, de ez most kárpótolt "szagilag". :P

2013.10.13. 07:47

Egyetértek,bár nem kimagasló,nincs hosszantartó de még különleges illata sem,de tisztít illetve nem szárít,és nem fogja meg a csapot a színe,nagy kiszerelés jó áron.

2013.09.17. 16:37

Tetszik az illata, állaga, színe. Nem szárítja a bőrt, jól tisztít. Elég nagy adag, viszonylag olcsón.