Tusfürdők

4.1
Hozzáadva 2014.12.18.by

andrej

2013 Karácsonyi limitált kiadás

Édes, virágos illatú tusfürdő, mely táplálja és kényezteti a bőrt.

Ajándékcsomagban kapható a testápolóval együtt.

Kiszerelés: 200 ml

2016.09.28. 11:58

Ajándékba kaptam én is, de nem jött be. Az illata nem rossz, de nem is vagyok tőle elájulva. Az állaga híg, kifolyik a kezemből a fele, mire el tudnám oszlatni. Fürdőrózsával lehet csak használni, de akkor sem tökéletes a habzása, sok kell belőle. Nekem fürdés után kiszárította a bőröm, nagyon feszült.

2016.03.25. 19:52

Még ajándékba kaptam.Nagyon finom illatú,átlátszó,híg állagú tusfürdő volt.Nagyon jól habzott.Nem szárította a bőrömet.

2015.06.21. 07:22

Én most használom nyáron,szerintem semmi téliesség nincs benne.szeretem a balea tusfürdőket,a limitált kiadásokat meg pláne. A flakonja nem a legpraktikusabb,de ezért nem vonok le pontot

2014.03.23. 10:13

Átlagos hatású tusfürdő, meglehetősen híg állaggal, a habzással nekem nincs problémám (mondjuk én fürdőrózsával használok minden tusfürdőt, és az általában mindent jól fel tud habosítani), nem tapasztaltam, hogy szárítana. Az illata kellemes, számomra nem annyira téli. Nem rossz, de semmi olyan extra nincs benne amitől 5 csillagot adnék neki.

2014.02.02. 18:00

Nem szárít, és jó az illata. :)

2014.01.30. 18:00

Az illata isteni finom, bár én gondolatban már kifelé lábalok a télből, úgyhogy támadt némi ellenszenvem, de én vagyok a hülye, amiért csak most kezdtem el használni. :P Nem mondanám virágosnak az illatát, sokkal inkább sütis, erőteljesen fahéjas, és meglehetősen édes. Nem tudom, mennyire tartós az illata a bőrömön, a testápolóját is használom, azzal együtt elég ütős. Tusfürdőként megállja a helyét, tiszta és illatos leszek tőle. =) De pont az az illat, amit egy flakonon át elég szagolgatni, úgyhogy nem bánom, hogy limitált volt.