Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
zizike
2014.10.01. 12:48
A csomagolása édes, ezenkivül mást nem tud. Az illata se volt valami jó.
2014.03.18. 21:58
Nagyon szeretem, és szerintem ennyi pénzért elég sokat nyújt...az illata egy idő után túl mű volt már, de ezt leszámítva abszolút megérte...:)
2013.12.01. 12:39
Gyerekkorom kedvenc gumicukrára emlékeztetett az illata. Nekem nagyon bejött. Az illat, a szín, az állag, a habzás minden nagyon egyben van. Vidám és feldob. Nem művel csodát a bőrrel, ez tény. De nekem nem is szárította. Én többször újra vettem. Aki csodaszert akar, keressen tovább, aki nem az próbálja ki. Szerintem megéri.
2013.07.19. 20:39
Kedvelem a Balea termékeket, de ez sajnos csalódás volt... Oké, nincs túl tartós illata, de arra ott a deo/parfüm, csodákat ne várjunk egy kis tusfürdőtől... De ez esetben ez még szerencse is, mert teljesen olyan illata van, mint annak a szörnyűséges szürke, 800x újrahasznosított petpalackos Kobra nevű energiaitalnak, amit még megboldogult bulizós korszakomban pezsgővel keverve ittunk. :D Szagoltam a többi Baleát is, ennél vannak sokkal jobban sikerült illatú tusfürdői is. ;) Szóval maga a márka nem, de az illat 1-est kap tőlem! :(
2013.07.13. 11:42
Én ma vettem egyet belőle, mert a kedvenc kókuszosom már nem gyártják, ebből a csokis wonderlandos meg nem volt. LEgközelebb azt veszem meg, tubusból nagyon finom illata van, nekem tavaszias nyárias mintsem télies. Télen én fűszeresebbeket használok. Funkcióját illetően ma este kiderül. :)
Utoljára szerkesztve: 2013.07.01. 13:28 - 2013.07.01. 13:27
Savanyúcukorkára emlékeztet az illata. Mintha egy zacskó málnás, zöldalmás savanyúcukrot szagolgatnék. :) Kellemes volt használni, a vidám rózsaszín színe is tetszett. Az egyetlen bajom vele, hogy nagyon híg.