Ezt a terméket már nem gyártják!

Balea

Ár:   699 Ft   Kategória:   Testápolás
Kiszerelés:   100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: siss, Módosítva: 2018. december 25.

Kiszerelés:   100 ml
Lelőhely:   DM
Kategória:   Testápolás

Limitált kiadás

Testradír édes bogyós gyümölcs illattal. Holt-tengeri sóval gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket. Jojobaolajjal és sheavajjal nedvességet biztosít. Vegán termék.

Borostyan

bernadettu

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. augusztus 28.

Tavaly vettem kiárusításon, mivel limitált volt és egész jó értékelése volt, nem tudtam otthagyni.
A lábszáramon használtam csak, először vizes bőrön, de úgy tényleg nagyon hamar feloldódtak a sószemcsék, aztán minimálisan letöröltem a vizet de úgy meg túl durva volt nekem.
Az illata a dobozban finom, de bőrrel érintkezve már nem tetszik, már nem olyan édes, hanem kellemetlen, szúrós.
Nem lett a kedvencem, de még teszek vele próbát a hidegebb időszakban is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 28.

Nem lett a kedvencem, de még teszek vele próbát a hidegebb időszakban is.

Formidable

2019. május 29.

(2019. február 3.)
Számom ez a tökéletes testradír. :) Az itteni javaslatoknak megfelelően felületesen át szoktam törölni a bőröm törölközővel, mielőtt felviszem, így tökéletesen működik. Heti kétszer használom bőségesen (lábak, karok, hát), de még így is bőven kitartott csaknem két hónapig. Az illata mennyei, valaki írta korábban, hogy olyan finom, szinte kedve lenne megkóstolni - azt hittem, ez egy enyhe túlzás volt, de mikor először megéreztem azt az édes illatot... Bizony nekem is kedvem támadt hozzá. :D
A kis doboza is irtó aranyos, az imént fogyott ki, de eszemben sincs kidobni. :)
Remélem, sikerül még felraktároznom belőle kicsit, mielőtt teljesen elérhetetlenné válik, mert abszolút újravevős.

Update: (2019. május 29.)
Az elmúlt hónapokban folyamatosan használtam, ugyanúgy, ahogy korábban írtam, bőségesen, heti kétszer. Körülbelül havonta egyet használtam el, továbbra is imádom, csodaszer. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. május 29.

(2019. február 3.)

Update: (2019. május 29.)

Mosizso

2019. május 23.

Most is még van belőle, nekem nagyon bejött. Szerettem volna még egyet venni, de hát ennek ennyi volt. Sajnálom, hogy ha egy szezonális termék bejön....mert utána még egyet találni már nagyon nem lehet. :( (Az illat itt is nagyon tetszetős volt nekem.)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 23.

HDorina

Bőrtípus: Zsíros
2019. március 7.

Tavaly nyáron használtam, kiárusítva vettem meg. Először nagyon jónak tűnt, de több használattal már nem éreztem olyan nagy változást. A holt-tengeri só nagyon gyorsan szétoszlik, így mire egy másik területhez értem vele már szinte nem is radírozott. Az illata édes málna, nekem tetszett. Utána a bőröm puha volt a benne található olajnak köszönhetően.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 7.

Anheszenamon

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. március 5.

Az illata isteni, a csomagolása cuki, de rájöttem, hogy nem szeretem magam testradírral dörzsölgetni. Ennek ellenére heti kétszer használtam a téli időszakban, mert ilyenkor egyébként is hajlamosabb a bőröm a szokásosnál jobban kiszáradni. Kicsit hidratál is, összességében nem rossz termék, de nem is csodaszer.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. március 5.

KataViki

Bőrtípus: Zsíros
2018. december 24.

Nagyon bejött! Tényleg le kell 'tolni' előtte magamról a vizet, de úgy teljesen jól érzem a radírozó hatását, és miután feloldódnak a szemcsék, olyan, mintha krémeztem volna. Viszonylag sok kell, ehhez a tégely kicsi, ezért beszereztem párat, egy darabig elég lesz.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. december 24.

Vigo02

2018. december 6.

Arca nem szeretem használni, de kézre, mellkasra és a többi testrészre kiváló! Nagyon kicsi olajos érzetet hagy maga után, de nekem ez nagyon bejön. Selymes lesz utána a bőröm. Az arcomon viszont kicsit kipirosodott, és másnap már nem volt olyan puha. 😕 Az illata nagyon szuper! 😊

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. december 6.

Rbkszkcs

2018. december 3.

Egynek nem rossz, az illata finom csak nagyon mesterséges, és egyébként nagyon jól radíroz, sokkal jobban mint pár drágább társa, de gyorsan fogy és nekem nagyon zsíros érzetű lett utána a bőröm, ezért kár mert egyébként nem lenne rossz termék,és az ára sem vészes.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 3.

maggiess

2018. november 27.

Nekem nagyon tetszik az illata! Ezen kívül a színe és a csomagolása fogott meg, egy kis nyarat csempész a fürdőszobámba. A radírozó hatásával viszont nem vagyok elégedett. Sokat kell használnom belőle, hogy alaposnak érezzem a radírozást, ehhez képest pedig elég kicsi a kiszerelés. Az ár-érték arány miatt is jár a 4 csillag.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 27.

balogheszterke14

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2018. november 13.

Átlagosnak mondanám. Hidratál, de nem olyan extrán. Egynek elmegy.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 13.

Átlagosnak mondanám. Hidratál, de nem olyan extrán. Egynek elmegy.

Hidratálók: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil

Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni.  Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat  a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő.

Tengeri só. A CosIng a tengeri só kivonatot bőrjavító (skin conditioning) anyagként osztályozza. Nem oldott, szemcsés formában radírozó anyagként is használt.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. További információ a jojobaolajról itt.

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.