Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
ariiratku
Megújult formula!
Érzékeny és száraz fejbőrre, valamint igénybevett hajra, keratinnal és fehér tea kivonattal.
Szilikonmentes.
2021.04.20. 10:25
Szerintem nem egy rossz sampon, igaz nem túl gazdaságos, hiába olcsó. Nekem nagyon sok kellett belőle, többször is hajat kellett mosnom egymás után, mivel volt hogy szárítás után zsírosnak, piszkosnak érződött a fejbőrőm. Viszont amikor eleget használtam belőle, akkor nagyon szép volt a hajam.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.04. 09:29 - 2019.12.03. 20:45
Nagy reményeket fűztem hozzá 😒de sajnos viszket tőle a fejem és korpásodik nagyon.Kapott még egy esélyt 😔..és ilyen korpás sosem volt még a fejbőröm
2019.11.06. 22:12
Sajnos nekem nem vált be, pedig szeretem a Balea-s termékeket. Nincs rossz illata, nem lesz hamarabb zsírosabb tőle a hajam és az ára teljesen jó, viszont viszkedett a fejbőröm és korpásabb lettem. Gondoltam kipróbálom, mert jókat olvastam róla, de maradok a megszokott Balea ultra sensitiv minden mentes samponjánál, számomra az a tuti. 🙂