lau0825
A málna illatú Balea folyékony krémszappan lágyan ápolva tisztítja kezeit. Gyengéd, ph-bőrsemleges ápoló lipideket tartalmazó összetétele segít a bőr hidratáltságának megőrzésében. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. PH-bőrsemleges
2021.11.25. 11:27
Általában szeretem a baleás cuccokat, de ez egyáltalán nem emlékeztet málnára.Sőt, igazából undort vált ki belőlem, épp olyan émelyítően édes illata van, mint a kolléganőm parfümjének.
2015.07.13. 13:43
Nem szárít, kellemes az illata, és az ára is szuper. :)Nekem a málnás a kedvencem.
2014.10.09. 17:11
Isteni málnás joghurt illata van, ami sokáig megmarad, élmény vele kezet mosni. Egy szappannál nem fontosak az összetevők sem, bár ennél még egész jókkal találkozhatunk. Ráadásul viszonylag olcsó, sokszor akciózzák is. Szerintem mindenképpen megér egy próbát.
2014.10.01. 12:43
Finom az illata, ami később is érződik, és feltűnően puha utána a kezem, szóval 5*. :)