Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Balea Med 5% Urea 2In1 Dusche + Shampoo

3.2
Hozzáadva 2017.01.13.by

anastasia

Sampon és tusfürdő 5% ureatartalommal száraz és érzékeny bőrre.

2024.02.21. 09:32

Évek óta a hű társam. Kellemes illata van, nem szárítja ki a bőrömet, nincs viszkető, húzó érzés a használata után. Ma már szentimentális okokból is az egyik kedvenc tusfürdőm.

2023.04.04. 18:53

Barátommal használtuk a közös nyaralásunkon tavaly Görögországban az utazós méretű kiszerelését. Én alapból elég érzékeny vagyok a hajamra, odafigyelek rá miket használok, és nyaralásokon is próbálom úgy kihozni, hogy majd otthon hajat mosok. Na de 1 hétre mentünk nyaralni, amiből 1x mindenképpen hajat kellett mosnom, és úgy voltam vele, hogy akkor jöjjön ez. Alapból ezt úgy írom, hogy egy tengerpartos napon voltunk túl, szóval a sós víz jól kiszárította a hajam. És itt jön a lényeg. Nagyon meg voltam elégedve ezzel a samponnal. Abszolút hozta az otthoni szintet, pedig balzsamot nem is használtam a hotelben. Az idei nyaralásra is újra fogom venni a nagyobb kiszerelést, és az utazós méretbe áttöltöm. :)

2023.02.09. 07:58

Kedvenc téli tusfürdőm évek óta! :) Nekem szerencsére nincs különösebb bőrproblémám ami miatt használom, kicsit szárazabb télen a bőröm, ennyi. Ezt egyébként nálam jól korrigálja, jobban hidratál, mint a sima baleás tusik, de szerintem ennyi pénzért ennyit tud.Az illata szerintem nagyon szuper és erős tisztaság illat, ami a bőrön is sokáig érződik.Samponként sosem használtam, férjem néha ezzel mos hajat, nem interjúvoltam meg, de biztos jó, ha használja :DEgyébként simán lehetne belőle egy családi literes kiszerelés, nem szeretem, hogy havonta hajigálom ki a flakonját.

2022.06.24. 17:47

Samponként használtam,de ugyanazt tapasztaltam mint az érzékeny bőrre valónál->fejbőr kisebesedést. Tusfürdőként nem próbáltam,de őszintén szólva ezek után nem is akarom kipróbálni.

2022.06.02. 11:26

Tufsürdőként használom, de most rettenetesen szárad tőle a bőröm, egyáltalán nem hidratál. Az illata nem rossz, állaga is jó, de biztosan nem veszem újra.

2022.04.21. 11:31

Különösen pozitív vagy negatív dolgokat sem tudok róla mondani. Tisztít, nem szárít, nem is hidratál,az illatával nem volt bajom, irritációt sem okozott nekem