Szőrtelenítők

3.7
Hozzáadva 2023.04.24.by

siss

Limitált kiadás

Borotvahab sárgadinnye és kókusz illattal. Érzékeny bőrre is alkalmas. Vegán.

Utoljára szerkesztve: 2023.09.22. 10:58 - 2023.09.18. 15:46

Az lett volna az elso mondatom, hogy ez nem dinnyes, hanem sargadinnyes illatu, amit borotvalkozasnal konstataltam a zuhanyzoban, de most latom, hogy elegge beneztem :D Furcsallottam is a dinnye-kokusz kombinaciot, de igy mar ertheto. A kokuszt mondjuk en nem erzem ki belole. Ha ezt eszreveszem, akkor nem veszem meg, mert annyira kimondottan nem tetszik ez a sargadinnye illat, de egy kis extranak elmegy zuhanyzas kozben. Amugy egyszer probalkoztam a sima Baleas borotvahabbal, akkor a minosegi borotvahabok utan ereztem, hogy gyengebb minosegu, most egy ideje gelt hasznalok, ugyhogy annyira nem tudom jol megitelni, de az biztos, hogy elegge kis semmilyen habja van es viszonylag sok kell belole (bar igy remelem hamarabb elfogy :D). Azert el lehet hasznalni, de nem vennem ujra. Ja es nekem kicsit gusztustalan ez a sarga hab, olyan, mintha romlott lenne, mikor pedig lemosom es citromsarga tole a viz azt most nem irom le mire hasonlit a zuhanytalcaban :D Ezen kivul (ahogy itt is irtak mar, hogy pl. a borotvapenge feher csikjat befogja) en tartok tole, hogy raizzadom ezt a sargat a ruhaimra es be fogja fogni, hiszen amugy is gyorsan sargulnak a feher ruhaim. Igy en honaljra nem szivesen hasznalom, igy meg maceras, hogy 2 borotvahabot kell tartani a zuhanyzoban csak ezert. Osszessegeben valoszinuleg nem fogom ujravenni.

2023.09.15. 13:00

nekem is jo tapasztalatom van ezzel a termékkel. nagyon jo az illata, az en boromet nem irritalta es konnyebb volt vele a borotvalkozas.

2023.08.19. 21:10

Az első borotvahab, ami nem "csak" egy hab. Finom illata van, vidám sárga színe és minimálisan hidratál is a használata során. Aki vágyik egy megengedhető extrára a fürdőben, annak jó szívvel ajánlom:)

2023.07.29. 14:31

Mindig a sima Balea borotvahabot szoktam venni, de ez most megfogott a cuki csomagolásával és nem bántam meg, hogy őt vettem 😁 Isteni az illata, a hab is teljesen jó, nem irritál, nem szárít. A borotva fehér gélcsíkkal ellátott részét befogja a hab sárga színe, de szerencsére a bőrömet nem. Nyárra ezt fogom használni, igazi nyárias illata van.

2023.06.23. 22:43

Irtózat rossz....az illata jó ,de azon kívül semmit nem tud. A bőrömet szárította,borotválkozni alig lehetett vele. Kidobtam.

2023.06.05. 14:13

Szeretem a Balea-s limitált borotvahabokat, ennek mennyei sárgadinnyés illata van 😊 Nekem nagyon tetszik: megkönnyíti a borotválkozást és nem pattog ki tőle az érzékeny és fehér bőröm!