Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
anonymous
Balea men Clear+Care antibakteriális arclemosó gél kíméletesen és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Hatékony a pattanások és mitesszerek kialakulásának megelőzésében, az arcbőr lágy és sima lesz anélkül,hogy azt kiszárítaná. Az evermatot és szalicilsavat tartalmazó gél antimikrobiális hatása révén csökkenti a bőr pórusainak nagyságát. Felfrissít,a glicerinnek köszönhetően pedig segít megőrizni a bőr hidratáltságát. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.
2013.06.23. 07:07
A múlt héten kerestem a DM-ben és már teljesen más Balea férfi termékek voltak ott ezt sehol se találtam, ugye nem szüntetik be a gyártását? Megrémültem... Annyira nagyon jó termék. Én nem szoktam raja hagyni, úgy használom, mintha folyékony szappan lenne, bedörzsölöm aztán alaposan leöblítem.
2012.06.27. 05:44
télleg nem rossz termék,nem irritál bár egy kicsit szárít de az nem tényező utána bekened magad és minden okegy napja használom remélem csökkenni fognak a mitesszerek,pattanások700ft volt ami jó csak ilyenkor mindig félek kicsit hogy ien olcsón mik lehetnek az összetevőkde még élek úgyhogy csak nem olyan vészes:D
2012.05.01. 19:50
A párom használja, az előttem szóló mindent elmondott róla, úgyhogy a termék egy szóval: profi!